Kızlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar?

Shao Kahn

Hectopat
Katılım
1 Temmuz 2015
Mesajlar
166
Yer
İstanbul/Bahçelievler
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Dövüşçü :D
Sizce kızlar erkeklerde tipe önem veriyor mu? Yakışıklı olmayan bir erkeğin bir kızı etkilemesi mümkün mü? Yani demek istediğim bu kızlar erkeklerde sadece tipe mi bakıyorlar?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kişiden kişiye değişir. Sadece yakışıklı olmak yeterli olmayabilir. Biraz sempatik ve konuşkan olmak gerek bence.
Paran olsun yeter. Bu kadar basit anladım artık. Şu kız denilen duygusuz aşırı egolu şeyler çıkarları için erkekleri kullanıyorlar. Tavsiyen için çok saol dostum :)
 
Paran olsun yeter. Bu kadar basit anladım artık. Şu kız denilen duygusuz aşırı egolu şeyler çıkarları için erkekleri kullanıyorlar. Tavsiyen için çok saol dostum :)

Önemli değil. Zaman geçtikçe daha iyi tanırsın karşı cinsi. Çoğu çıkarlarını düşünür. Ama hepsini genelleme yapmak doğru olmaz.
 
Gördüm yorumumu bırakayım dedim. Çoğu kişi için tabi büyük bir etkendir karşı cinsin güzelliği/yakışıklılığı. Ama sanırsam çoğu kız tipten önce kişideki zekaya, sempatiye, kendinden emin duruş, bakış, temizli ve bakımlı olmasına dikkat ediyor.
 
Aşık olduğum kızın yanına gittim. Sonra açıkladım. Bu anlatacağım şeylerden dolayı belki ban yiyeceğim ama yinede bilmenizi istiyorum. Ben sana aşığım dedim. Sonra kızda bana bi baktı. Beni baştan aşağı süzdü. Sonra çok özür diliyorum ama kız aynen şöyle dedi " Ayy! S****r git be !!! Ben sana bakar mıyım lan ?" dedi. Tekrardan özür diliyorum. Sonra nöbetçi oldum. Sarışın (doğal) yeşil gözlü bir kız yanıma oturdu ben nöbetçiyken. Kız bana "naber" dedi. Sonra iyiyim dedim. Sonra bende hemen ne bu samimiyet dedim. Gülüştük. Sonra kız benden numaramı istedi. Işık hızıyla hemen kağıt kalem çıkarıp yazdım ve verdim :D Bayağı bir muhabbetimiz oldu. Ertesi gün sarışın kız yanıma geldi. Sana bir şey söyliyeceğim dedi, bende dinliyorum dedim. Ben dedi sonra takılarak tekrar ben dedi. Sonra ben anladım zaten ve bana aşıksın dimi dedim. O da evet dedi. Şimdi kızla çıkıyorum. Durun ! daha bitmedi olay. Kız bana sarılıyor beraber yürüyoruz. O aşık olduğum kız bizi gördü çok yakından ve gözleri fal taşı gibi açıldı. Sonra Aşık olduğum kız senle özel bir şey konuşabilir miyim ? dedi. Dinliyorum dedim. Ben o gün sana çok kötü laflar ettim farkındayım senden özür diliyorum tekrardan dedi. Önemli değil dedim. Sonra bana çıkma teklifi etti. Yemin ediyorum kız damarıma bastı öyle bir sinirlendim ki patlıyacaktım. Başladım kıza bağırmaya, avazım çıktığı kadar bağırıyordum. Ulan sen kimsin de bana çıkma teklifi ediyosun ?! Benim sevgilim var, ben sana dediğimde neden bana hakaret ettin küfür ettin ? Sen kendini ne zannediyosun dedim ? 1.50 boyun var türlü türlü huyun var dedim. Sonra kız ağlamaya başladı. Sonra biraz da küfür ettim. Ama gerçekten beni çok kızdırdı. Şu an ki sarışın olan sevgilim bana çok kızdı. Kızı neden öyle bozdun diye bağırdı bana. 1 hafta önce oldu bu olay. Şimdi de kızın ağlamaktan gözleri kan çanağına dönmüş. Bugün kızdan özür dilemeyi düşünüyorum. Vicdanım sızlıyor. Ama bir düşünün siz benim yerimde olsaydınız yapmaz mıydınız ? Kıza nazik bir şekilde çıkma teklifi ediyorum bana saydırıyor. Çok garip bir haldeyim.
 

Geri
Yukarı