Sizce kızlar erkeklerde tipe önem veriyor mu? Yakışıklı olmayan bir erkeğin bir kızı etkilemesi mümkün mü? Yani demek istediğim bu kızlar erkeklerde sadece tipe mi bakıyorlar?
Eskisi kadar tipe değer verdiklerini düşünmüyorum çene ve paraya bakıyor.
Evet kesinlikle değil şu zaman da hele flört ilişki falan o kadar sahte geliyor ki bana kimse sevdiği için değil kriterlere bakıyor yazık.Evet o tip kızlarda var ama emin olun hepsi aynı değil.
Dostum ben 20 yaşında değilim17 yaşımdayım.
"çirkin erkek yoktur, fakir erkek vardır."Paran olsun yeter. Bu kadar basit anladım artık. Şu kız denilen duygusuz aşırı egolu şeyler çıkarları için erkekleri kullanıyorlar. Tavsiyen için çok saol dostum![]()
Paran olsun (orta halli olman bile yeter.)İlk defa konuşurken kızla samimi değil daha düzenli özenli konuş. Utanma, yanındayken güvenli hissetmesini sağla, güldürecek komik espriler yap, yardıma ihtiyacı oldu mu yanında ol, sosyal medya hesaplarınızda takipleşin, ödevlerden okuldan konu açın sohbet muhabbet edin, sevgilisi var mı diye araştırın, fazla küfür etmeyin, yavaştan samimi olmaya başladığınızda, önce arkadaş olun tanıyın birbirinizi sonra güzel bir şekilde açıkla seviyorum ben seni diye genelde kabul edeceklerdir.
Erkeklerin genelde yaptığı büyük hatalardan biri kızla arkadaş olmadan muhabettiniz olmadan açılmak. Önce tanıyın kızı ilgi alanlarını öğrenin konuşun tartışın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.