Kızlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar?

Sizce kızlar erkeklerde tipe önem veriyor mu? Yakışıklı olmayan bir erkeğin bir kızı etkilemesi mümkün mü? Yani demek istediğim bu kızlar erkeklerde sadece tipe mi bakıyorlar?

Hocam kızlarda cins cins çoğu tipe bakar karaktere önem vermez kimisi karaktere bakar tipe önem vermez kimisi ikisine de önem verir. Kızdan kıza değişiyor doğru kişiyi bulmak istiyorsanız kendiniz olun, iyi giyinin, bakımınızı yapın(saç, sakal, kaş, tırnak, vb.)

Paran olsun (orta halli olman bile yeter.)İlk defa konuşurken kızla samimi değil daha düzenli özenli konuş. Utanma, yanındayken güvenli hissetmesini sağla, güldürecek komik espriler yap, yardıma ihtiyacı oldu mu yanında ol, sosyal medya hesaplarınızda takipleşin, ödevlerden okuldan konu açın sohbet muhabbet edin, sevgilisi var mı diye araştırın, fazla küfür etmeyin, yavaştan samimi olmaya başladığınızda, önce arkadaş olun tanıyın birbirinizi sonra güzel bir şekilde açıkla seviyorum ben seni diye genelde kabul edeceklerdir.
Erkeklerin genelde yaptığı büyük hatalardan biri kızla arkadaş olmadan muhabettiniz olmadan açılmak. Önce tanıyın kızı ilgi alanlarını öğrenin konuşun tartışın.

Paran olsun (orta halli olman bile yeter.)İlk defa konuşurken kızla samimi değil daha düzenli özenli konuş. Utanma, yanındayken güvenli hissetmesini sağla, güldürecek komik espriler yap, yardıma ihtiyacı oldu mu yanında ol, sosyal medya hesaplarınızda takipleşin, ödevlerden okuldan konu açın sohbet muhabbet edin, sevgilisi var mı diye araştırın, fazla küfür etmeyin, yavaştan samimi olmaya başladığınızda, önce arkadaş olun tanıyın birbirinizi sonra güzel bir şekilde açıkla seviyorum ben seni diye genelde kabul edeceklerdir.
Erkeklerin genelde yaptığı büyük hatalardan biri kızla arkadaş olmadan muhabettiniz olmadan açılmak. Önce tanıyın kızı ilgi alanlarını öğrenin konuşun tartışın.

Dediklerinin %90 kadarını yaptım. Sonuç olarak arkadaş olduğumuzu öğrendim. Konuştuktan en fazla bir hafta içinde hayatında birisi olup olmadığını sorun utanmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı