Kızlar utangaç erkeklerden hoşlanır mı?

369067

Hectopat
Normalde bu kategoride pek konu açmam ve bu tarz işlerle arası olan biri değilim ama son yıllarda yaşadığım olaylardan dolayı sosyal açıdan çok fazla olumsuz etkilendim ve değiştim. Her neyse konuya gireyim:
Ben günlük hayatta çok utangaç bir insanım. 19 yaşındayım ve çocukluğumdan beridir böyle. Bugün derahnede otururken sınıftaki diğer erkeklere kötü davranan kızlar bana sevecen bir şekilde "merhaba" dediler. Ben de tabii utangaçlık ve anksiyeteyle sanki günde 10 paket sigara içiyormuşçasına bir sesle "merhaba" dedim. Ve o an içimden:"gerçekten iyi insanlar aslında. Arkadaş olunabilir" dedim. Benim ilişki veya sevgili olma diye bir isteğim yok. Sadece kızlarla iyi anlaşmak ve arkadaş olmak istiyorum. Ama utangaçlığım sürekli beni yavaşlatıyor. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Normalde bu kategoride pek konu açmam ve bu tarz işlerle arası olan biri değilim ama son yıllarda yaşadığım olaylardan dolayı sosyal açıdan çok fazla olumsuz etkilendim ve değiştim. Her neyse konuya gireyim:
Ben günlük hayatta çok utangaç bir insanım. 19 yaşındayım ve çocukluğumdan beridir böyle. Bugün derahnede otururken sınıftaki diğer erkeklere kötü davranan kızlar bana sevecen bir şekilde "merhaba" dediler. Ben de tabii utangaçlık ve anksiyeteyle sanki günde 10 paket sigara içiyormuşçasına bir sesle "merhaba" dedim. Ve o an içimden:"gerçekten iyi insanlar aslında. Arkadaş olunabilir" dedim. Benim ilişki veya sevgili olma diye bir isteğim yok. Sadece kızlarla iyi anlaşmak ve arkadaş olmak istiyorum. Ama utangaçlığım sürekli beni yavaşlatıyor. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Kesinlikle hayır utangaçlardan nefret eder ya da seviyormuş gibi davranıp ülke gibi sömürürler parasını pulunu.

İnsanlar utangaçları sevmez. Özgüvenli ol. Kadınlarla konuş erkeklerle konuş. Kalabalığın arasına gir. Örneğin Starbucs'a gir istediğin herhangi bir kahveyi seçip al ve tek başına iç? Bu bence özgüvenli bir şey birisinden yardım almayarak tek başına kahve içtin ve kimsenin umurunda değil. Tabii bu bir örnek bunlardan yüzlerce verebilirim ama sen özgüvenli olmazsan hep utangaç olursan inan ki sevilmezsin dost.

Ataerkil toplumdayız ve erkek güçlü, atılgan olmak zorundadır. Utangaç olursanız pasif konuma düşer, karşı tarafın ilgisini çekmezsiniz. O an sizle konuşmak istemiş olabilirler, net konuşulmamalı.

Yalnız bazen fazla kibar olmak bile utangaçlık gibi algılanıyor. Şahsen deneyimledim. Aradaki o ince çizgiyi dengelemeniz gerek. Diyeceğim tek şey karşı cinsi gözünde çok büyütme, ağırbaşlı olmaya çalış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı