INNO3D RTX 4090 vs Galax 4090

XperiaTR

Kilopat
Katılım
22 Mart 2014
Mesajlar
362
Yer
Ankara, Turkey
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba normalde RTX 4090 Colorful Vulcan modelini almak istiyorum ancak stoklarda yok.
Sizden Ricam Aşağıdaki kartlardan hangisi PCB Kalitesi ve Soğutma olarak iyidir? Vulcan 4090'ı bekleyeyim mi yoksa Galax 4090 ile INNO3D arasında hangisi daha iyidir acaba?




 
Merhaba normalde RTX 4090 Colorful Vulcan modelini almak istiyorum ancak stoklarda yok.
Sizden ricam aşağıdaki kartlardan hangisi PCB kalitesi ve soğutma olarak iyidir? Vulcan 4090'ı bekleyeyim mi yoksa Galax 4090 ile INNO3D arasında hangisi daha iyidir acaba?





Hangisi ucuzsa onu al aralarında hiçbir fark yok.
 
Galax'ın PCB'si çok kötü vs diyenler var kartın ömrü az olur vs diye günlerdir Vulcan modelini bekliyorum ömür olarak PCB kalitesi konusunda bir fark olmaz mı bu kartların? Vulcan ile Galax veya INNO3D arasında.

Ömür olarak bir farkı yok chipsetleri aynı zaten sadece sıcaklık farkı olur o da sizi etkilemez.
 
Ömür olarak bir farkı yok chipsetleri aynı zaten sadece sıcaklık farkı olur o da sizi etkilemez.
PCB nin sıcaklıkla pek alakası yok hocam. Kartın overclock performansı yani vrm fazları, ne kadar enerjiyi stabil kaldırabilirliği kısmında önemli. Vrm kaliteli ise uzun yıllar enerji geçişinde sorun olmaz.
 
PCB'nin sıcaklıkla pek alakası yok hocam. Kartın overclock performansı yani VRM fazları, ne kadar enerjiyi stabil kaldırabilirliği kısmında önemli. VRM kaliteli ise uzun yıllar enerji geçişinde sorun olmaz.

Hocam Galax 4090 SG ile INNO3D ıChill X3 arasında hangisi daha kaliteli acaba PCB, VRM Soğutma olarak

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.


Burada INNO3D'yi anlatıyor ama siz anlıyorsunuz bu konulardan rica etsem bakabilir misin?

Son olarak 44K ya Galax 4090, 39k ya INNO3D bu ikisi arasından hangisini alırdın?

INNO3D ama bu sitede 39k daha önce alışveriş yapmadım garanti ithalatçı olması sorun olur mu bilmiyorum.


Ek olarak Galax, INNO3D ve Vulcan 4090 arasında Vulcan'ın Kalite ve Ömür olarak çok ciddi bir farkı var mı? Sizce Vulcan'ın stokunu beklemeli miyim?
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı