INNO3D RTX 4090 iChill X3 ekran kartı nasıl?

Bütçe
35000-40000 TL
Coil whine dediğimiz şey sadece ekran kartının bobinlerinin içindeki bilyenin fazla güç çektiği esnada titreyip ses çıkarması demektir. Ekran kartına hiçbir zararı yoktur. Sadece ses çıkarır sinir bozabilir ama yeni ekran kartlarında bu sorun yok diye biliyorum çünkü silikon ile sabitliyorlar o bilyeleri.
yanlış biliyorsunuz. Yeni ekran kartlarında deli gbi cw var.

Teşekkür ederim değerli açıklamalarınız için.
MSI RTX 4080 Suprim X mi alın diyorsunuz sizde yani?
Herkes MSI ve Asus markalarda CW diye bir sorundan bahsediyor. Ancak tam hakim değilim. Gürültü bi cızırtı yapıyormuş cihazlar sanıyorum. Çok büyük sorun teşkil eden bir durum mu?
valla 35 e msı alacağıma 40 a gainward rtx 4090 alırım

yanlış biliyorsunuz. Yeni ekran kartlarında deli gbi cw var.

valla 35 e msı alacağıma 40 a gainward rtx 4090 alırım

bu site neden ucuz hocam bilgin var mı Sence 39k ya İnno3d 4090 mı almak mantıklı yoksa

44k ya Galax 4090 mı? aralarında ne gibi fark var acaba Galax ile İnnonun PCB ve soğutmada Kalite farkı var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

burda anlatıyor ama çok anladığım bir konu değil.

Yanlış biliyorsunuz. Yeni ekran kartlarında deli gbi cw var.

Yanlış bilmiyorum çünkü RTX 3060 kullanıyorum 3 saat boyunca sessiz odada FurMark çalıştırdım. 4K preset de kart sürekli tam yükte çalıştı test boyunca sıcaklık 66'yı buldu en fazla ve coil whine yaşamadım. Gigabyte eagle RTX 3060 kullanıyorum Suprim X de hiç olacağını sanmıyorum.

Yanlış bilmiyorum çünkü RTX 3060 kullanıyorum 3 saat boyunca sessiz odada FurMark çalıştırdım. 4K preset de kart sürekli tam yükte çalıştı test boyunca sıcaklık 66'yı buldu en fazla ve coil whine yaşamadım. Gigabyte eagle RTX 3060 kullanıyorum Suprim X de hiç olacağını sanmıyorum.

RTX 3060 son model bir kart değil bir kere baştan falso. Coil whine PCB tasarımı ne kadar Custom olması, enerji aktarımına ki sizin 3060 yeni nesil 40xxlerin yarısı kadar enerji aktarmıyor bile gayet normal, bobinlerin kalitesine göre değişkenlik gösterir. RTX 40xx konularını okumadan yorum yapmayın insanları yanlış yönlendirirsiniz. ASUS ve MSI en çok cw şikayeti alan firmadır. Ayrıca stres testinde değil yüksek kare çizimi yapılan GPU kullanımı yüksek olan testlerde coil whine ortaya çıkar. Coil whine olan kart FurMark testinde sorunsuzdur misal.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

RTX 3060 son model bir kart değil bir kere baştan falso. Coil whine PCB tasarımı ne kadar Custom olması, enerji aktarımına ki sizin 3060 yeni nesil 40xxlerin yarısı kadar enerji aktarmıyor bile gayet normal, bobinlerin kalitesine göre değişkenlik gösterir. RTX 40xx konularını okumadan yorum yapmayın insanları yanlış yönlendirirsiniz. ASUS ve MSI en çok cw şikayeti alan firmadır. Ayrıca stres testinde değil yüksek kare çizimi yapılan GPU kullanımı yüksek olan testlerde coil whine ortaya çıkar. Coil whine olan kart FurMark testinde sorunsuzdur misal.

Cw zaten bir sorun değil çıkan bir sesten ibaret ne zararı var ne de faydası. Hiçbir incelemede de cw sesinden bahsedilmiyor YouTube'da.

Cw zaten bir sorun değil çıkan bir sesten ibaret ne zararı var ne de faydası. Hiçbir incelemede de cw sesinden bahsedilmiyor YouTube'da.
Gayet de sorun. Asus değişim yapmaya bile başladı cw kartlarını

:)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı