General Mobile e-Tab 4 Sıfırlama

Katılım
30 Ekim 2015
Mesajlar
1.561
Makaleler
2
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Merhaba, ofisteki bir arkadaşımın yeğeni tabletini getirdi, şifresini unuttuğunu söyledi. Normal takdirde 'Wipe Data Factory' ile her şeyin sıfırlanması gerek diye biliyorum fakat bu seçeneği seçtiğimde sistem donuyor, beş dakika sonra kendini yeniden başlatıyor. Herhangi bir değişiklik olmuyor. Daha önce başına gelen veya bu sorunun çözümüne bilen yardımcı olabilirse çok sevinirim. İyi sosyaller. :)
 
Şuan zaten orjinal ROM'u kurulu diye biliyorum, alındığı gibi yani.
Kurulu olduğunu tahmin ediyorum ancak tekrar kurun anlamında söylemiştim.
CWM ve TWRP tableti açmadan yapılabiliyor mu ?
Odin gibi araçlarla pc'den yüklenebiliyor. Google ile uyumlu olanı araştırıp uygulayabilirsin. Deneyimli değilsen zaten bu işlere hiç kalkışma elinde kalır :)
 
Kurulu olduğunu tahmin ediyorum ancak tekrar kurun anlamında söylemiştim.

Odin gibi araçlarla pc'den yüklenebiliyor. Google ile uyumlu olanı araştırıp uygulayabilirsin. Deneyimli değilsen zaten bu işlere hiç kalkışma elinde kalır :)
Teşekkür ederim öncelikle. :) Aslına bakarsanız telefonlara, tabletlere birçok kez ROM, ROOT kurulumu yaptım lakin bu tablette niyeyse binbir türlü sorunla karşılaştım.
Odin ile yapılamadığını bir yerlerde okumuştum lakin araştıracağım. General Mobile bir kez daha yüceliğini gösteriyor.

Tableti sıfırlayabildim lakin şimdi de MDM ekranındayım. Farklı bir ROM kuracağımdan bu ekranı aktivasyon yapmadan geçmem gerekiyor. Bildiğiniz bir yöntem varmı acaba ?
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı