2. el PS4 almak

jeoqpas

Centipat
Katılım
23 Eylül 2022
Mesajlar
322
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hocam 2. el PS4 alacağım. Yaşadığım çevre yakınlarında bir tane buldum Letgo üzerinden. Adam 6K'ya satıyor, 1 kol var, paketi mega pack ama fotoğraftta 4 oyun var bu 4 oyun da Megapack'daki oyunlar değil. Fotoğraftaki kutulu oyunlar; Detroit: Become Human, Watch Dogs 2, RDR2 ve Horizon. Ayrıca cihazda 40 tane oyun olduğunu ve hepsini satın aldığını söylüyor. Kırılmamış cihaz. 2 yıllıkmış ve garantisi aralıkta bitmiş. Cuh kodu da 2216a. Fiyatına göre çok temiz duruyor sanki adam yalan söylüyor gibi hissediyorum, kesinlikle kırılmış cihaz istemiyorum. Sizce alayım mı?
 
Hocam 2. el PS4 alacağım. Yaşadığım çevre yakınlarında bir tane buldum Letgo üzerinden. Adam 6K'ya satıyor, 1 kol var, paketi mega pack ama fotoğraftta 4 oyun var bu 4 oyun da Megapack'daki oyunlar değil. Fotoğraftaki kutulu oyunlar; Detroit: Become Human, Watch Dogs 2, RDR2 ve Horizon. Ayrıca cihazda 40 tane oyun olduğunu ve hepsini satın aldığını söylüyor. Kırılmamış cihaz. 2 yıllıkmış ve garantisi aralıkta bitmiş. Cuh kodu da 2216a. fiyatına göre çok temiz duruyor sanki adam yalan söylüyor gibi hissediyorum, kesinlikle kırılmış cihaz istemiyorum. Sizce alayım mı?

Hocam merak ettiğimden soruyorum 1K daha verip Xbox Series S'de alabilirsiniz daha güvenli de olur, ama PlayStation oyunları oynayacaksanız orası ayrı sadece belirteyim dedim.
 
Hocam normalde fiyatlar 7000 bandında geziyor tam tersi benim tam benim istediğime göre olduğu için bir problem var gibi hissediyorum. Fan ısı vs.

Hayır ucuz değil ve ek olarak PlayStation 4 7K etmez asla.
Bir sorunu yoktur dürüst biriyse.
 

Geri
Yukarı