2. El PS4 Pro Almak

Bilmiyorum. Bence Pro almanıza gerek yok, eğer 4K oynamayacaksanız. Arkadaşımda ve bende PS4 normal versiyonu var. 4K dışında bir farkı yok. Ayrıca normali daha ucuz olacağından yanına ekstra çok daha fazla kutulu oyun, hatta illaki ihtiyacınız olacak olan Plus hesap bile alırsınız. Başka bir arkadaşım PS4'ünü satıyor. En son 2000 istiyordu. İçinde 2 kumanda, PS Camera ve 6 adet AAA oyunlar var. Detayını bilmiyorum. İlgilenirseniz bana yazın :) Dediğim gibi ister başkasından alın ister sıfır, sizin yerinizde olsam normalini alırdım.
ben de ps4 pro vs ps4 gibi birçok videoya baktım fakat hepsinde birkaç detay haricinde ve bazı oyunlarda fps farkı haricinde hiçbir şey görmedim fakat forumlarda ps4 pro tercih etmelisiniz falan filan muhabbeti gördüm

ben de ps4 pro vs ps4 gibi birçok videoya baktım fakat hepsinde birkaç detay haricinde ve bazı oyunlarda fps farkı haricinde hiçbir şey görmedim fakat forumlarda ps4 pro tercih etmelisiniz falan filan muhabbeti gördüm
Diyenlere katılmıyorum, lütfen ''sende olduğu için diyorsun'' demeyin :) Yine size kalmış. Tabii onlara sorarsan Pro al derler. Bence mantıksız. 4K'dan başka bir farkı yok diye biliyorum. Dediğimi düşünün, 2.el alıp yanına oyun ve Plus hesap almak çok çok daha mantıklı.

Diyenlere katılmıyorum, lütfen ''sende olduğu için diyorsun'' demeyin :) Yine size kalmış. Tabii onlara sorarsan Pro al derler. Bence mantıksız. 4K'dan başka bir farkı yok diye biliyorum. Dediğimi düşünün, 2.el alıp yanına oyun ve Plus hesap almak çok çok daha mantıklı.
son kez bir şey sormak istiyorum 1600'e 5-6 tane oyunlu 500 gb ps4 gördüm ben buna oyun falan alacağım bir de hdd takarım tadından yenmez ama ps4 pro ile ps4'ün ömrü arasında fark var mıdır

son kez bir şey sormak istiyorum 1600'e 5-6 tane oyunlu 500 gb ps4 gördüm ben buna oyun falan alacağım bir de hdd takarım tadından yenmez ama ps4 pro ile ps4'ün ömrü arasında fark var mıdır
5-6 oyunlu olup 1600 TL olması mantıksız geldi. Bir sorun var bence. Slim model mi? Slim modelde ısınma sorunu var. O 5-6 oyun ne? AAA Premium oyun olmasına dikkat et. İstersen arkadaşımın ilanını da paylaşabilirim. 2.000 TL istiyor.

Hesabı üstünüze geçirebilirsiniz;

Aslında bu tür oyun hesaplarının alışverişi yasak ama.

Mesela benden cihazı aldın. Ben sana hesabı veririm. Girer ilk olarak e-postayı kendi üzerime geçiririm. Sonra kayıtlı numarayı değiştiririm. Son olarak da şifre.

Birde cihazı alırken adamla satış sözleşmesi yap. Böylece adamdan 2.el olarak o cihazı XXX bedel karşılığı satın aldığını kanıtlamış olursun. Böylece, adam ne derse desin Sony o hesabı adama geri veremez. Çünkü hesapla beraber cihazı da satın aldın.

Biraz gözünü aç. İnternetten araştır, bak.

Zaten ben buralarda hep mesajım var. Bi' ara 2.el PS3 alırken dikkat edilmesi gerekenler konumu oku. PS4 için de geçerli.

Hesabı üstünüze geçirebilirsiniz;

Aslında bu tür oyun hesaplarının alışverişi yasak ama.

Mesela benden cihazı aldın. Ben sana hesabı veririm. Girer ilk olarak e-postayı kendi üzerime geçiririm. Sonra kayıtlı numarayı değiştiririm. Son olarak da şifre.

Birde cihazı alırken adamla satış sözleşmesi yap. Böylece adamdan 2.el olarak o cihazı XXX bedel karşılığı satın aldığını kanıtlamış olursun. Böylece, adam ne derse desin Sony o hesabı adama geri veremez. Çünkü hesapla beraber cihazı da satın aldın.

Biraz gözünü aç. İnternetten araştır, bak.

Zaten ben buralarda hep mesajım var. Bi' ara 2.el PS3 alırken dikkat edilmesi gerekenler konumu oku. PS4 için de geçerli.
Haklısınız ama günümüzde o kadar dolandırıcı var ki... Yine de değiştiriyorlar şifreyi. Ayrıca yasal değil diye biliyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı