Bilgisayarı açtığımda uygulamalar yükleniyor gözüküyor

Artoryus

Hectopat
Katılım
24 Aralık 2020
Mesajlar
237
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
boş adam
Bilgisayarı açtığımda şifremi girdikten sonra hoş geldiniz ekranı biraz uzun sürdü ve bilgisayar açıldığında Steam açılıyor, Discord açılıyor gibi gözüküyor ama açılmıyor Görev Yöneticisi çalışmıyor yandan bu bilgisayara girebiliyorum.
240GB SSD Windows kurulu.
500GB HDD var.
 
CMD'yi yönetici olarak açıp sfc/scannow komutunu girip tarama tamamlandığında bilgisayarı yeniden başlatabilir misiniz?
 
Arama kısmını kullanamıyorum nasıl yapabilirim?

Buradan yapabilir misiniz?

1674559216256.png
 
Bilgisayarın düğmesinden kapatamıyor musunuz?

Hocam kapatıp açtım düzelmişti tekrardan yaptım yine aynısı internet kablosunu çektiğimde görev çubuğu geldi arama kısmı falan çalışıyor. Kablo bağlıyken açtığımda sorun oluyor. Herhangi bir virüs yok bilgisayarımda her şey lisanslı 4-5 tane program var sadece
 
Hocam kapatıp açtım düzelmişti tekrardan yaptım yine aynısı internet kablosunu çektiğimde görev çubuğu geldi arama kısmı falan çalışıyor. Kablo bağlıyken açtığımda sorun oluyor. Herhangi bir virüs yok bilgisayarımda her şey lisanslı 4-5 tane program var sadece.

Bilemiyorum maalesef hocam konuyu bazı arkadaşlarıma yollayacağım belki yardımcı olurlar.
 
Bilemiyorum maalesef hocam konuyu bazı arkadaşlarıma yollayacağım belki yardımcı olurlar.

Hocam sorunu çözdüm ama nasıl olduğunu bilmiyorum. İnternet çalışmıyormuş diğer cihazlardan denedim. Modemi resetledim. İnternet düzeldi Windows Update inmeye başladı. İnternet olmadığı için mi böyle saçma bir hata oluştu bilemiyorum. Bilgisayarı açar açmaz bu Update yapmasın diye erteleyebilir miyim?
 
Hocam sorunu çözdüm ama nasıl olduğunu bilmiyorum. İnternet çalış mıyormuş diğer cihazlardan denedim. Modemi resetledim. İnternet düzeldi Windows Update inmeye başladı. İnternet olmadığı için mi böyle saçma bir hata oluştu bilemiyorum. Bilgisayarı açar açmaz bu Update yapmasın diye erteleyebilir miyim?

Güncellemeleri 1 hafta duraklat diye bir tuş var ona tıklarsan güncellemez sen devam ettirene kadar.
 

Geri
Yukarı