400TL TWS Önerisi

YavuzKyr

Hectopat
Katılım
9 Aralık 2018
Mesajlar
698
Makaleler
1
Çözümler
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. Elimde 1MORE OmThing Airfree model kulaklık bulunuyordu bir ay öncesine kadar. Sol kulaklığından az ses geldiğinden dolayı teknik servise gönderdim ve ürünün tamir işlemleri uzun süreceğinden dolayı geri aldım. Şimdi aynı kulaklık modelinden almayı planlıyorum ama belki bu fiyat segmentine bundan daha fiyat/performans bir kulaklık gelmiştir sormak istedim. Silikonlu, görüşme ve müzik performansı bununla yarışır veya daha üstün olan bir kulaklık var mıdır yoksa bunu mu almalıyım?
QCY T20 var galiba bir tek o da silikonsuz o yüzden müzik konusunda bu kulaklık ile yarışacağını düşünmüyorum. Sizin fikirleriniz nelerdir?
 
Bence memnunsanız yine 1more alın derim. O fiyat bandında en azından kalitesini bildiğiniz bir kulaklık kullanmaya devam edersiniz.
 
QCY T20 iyidir ama bir Air3 etmez. Yine de fiyat bandında yeterli.

Ses kalitesi olarak 1MORE'dan iyi midir?

Bence memnunsanız yine 1more alın derim. O fiyat bandında en azından kalitesini bildiğiniz bir kulaklık kullanmaya devam edersiniz.

Onunda bataryası bir tık hızlı bitiyor o yüzden arada kaldım diyebilirim. QCY T20'nin ses performansını merak ediyorum çünkü mikrofon testinde bir tık daha iyi.
 
1more piston buds alabilirsiniz. Ya da Realme t100.

Pistonbuds almayı çok isterim ama bütçeyi oraya çıkartabilir miyim? Bilmiyorum. Realme T100'ün müzik performansı Omthing Airfree'den daha mı iyidir sizce?

Üstüne katlar çıkıp https://www.hepsiburada.com/1more-pistonbuds-ecs3001t-beyaz-p-HBCV00000L67OE?magaza=HIZLIALTEKNOLOJI aldım. 450TL idi ben aldığım vakit. Ses kalitesi gayet güzel. Mikrofon açısından eh diyebiliriz. Öneririm güzel kulaklık.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı