VDSL Altyapıya ISS Tavsiyesi

Klaizee

Hectopat
Katılım
14 Aralık 2020
Mesajlar
1.030
Makaleler
1
Çözümler
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
VDSL (81Mbps) altyapımıza internet bağlatmak istiyoruz ama VDSL altyapıda hangi ISS'nin daha iyi olduğu hakkında bir fikrim yok. TurkNet fiyattan dolayı tercih edilmeyecek. Comnet - Netspeed var şu an aklımızda. VDSL altyapı kullananlar hangi ISS'yi kullanıyorsunuz?
 
Netspeed kullanıyorum memnunum. İnternet ile ilgili problemim olduğunda direkt arıyorum, karşıma biri çıkıyor derdimi anlatıyorum. Yapılması gerekenleri yapıyorlar, durumu anlatıyorlar. Millenicom ve TurkNet'te böyle bir şey yok. İkisini de kullandım, sinir olmaktan başka hiçbir şey yapamadım.
 
VDSL (81Mbps) altyapımıza internet bağlatmak istiyoruz ama VDSL altyapıda hangi ISS'nin daha iyi olduğu hakkında bir fikrim yok. TurkNet fiyattan dolayı tercih edilmeyecek.comnet - Netspeed var şu an aklımızda. VDSL altyapı kullananlar hangi ISS'yi kullanıyorsunuz?

VDSL gibi sorunlu bir altyapıda en iyisi Türk Telekom hocam.
En azından arıza hız sorunu gibi problemde birinci elden muhatabın oluyor.
Diğer türlü kullandığın ISS telekoma bildiriyor Telekom ne zaman bakarsa oluyor.
 
Netspeed önerebilirim. Müşteri hizmetleri ve fiyatına göre verdiği hizmet çok iyi. VDSL altyapınız iyiyse alacağınız hizmet kalitesi de iyi olacaktır. VDSL internet türünde altyapı önemli bir yer kaplıyor. Yani altyapınız kötüyse A, B, C firmaları genel olarak aynı kalitesizlikte olacaktır diyebilirim.

Netspeed geçiş sürecimle ilgili deneyimimi aktardığım konuya buradan ulaşabilirsiniz:

 
Tüm mesaj yazan arkadaşlara ilgisi için çok teşekkür ediyorum.

Konudan bağımsız olarak evimde kullandığım Fiber(100MBPS) altyapıda Comnet 1000MBPS altyapı var gösteriyor. Doğru mudur?
1674929605265.png
 

Yeni konular

Geri
Yukarı