Instagram'da Türk videolarını nasıl engelleyebilirim?

Olga666

Kilopat
Katılım
11 Aralık 2020
Mesajlar
5.219
Çözümler
28
Merhaba arkadaşlar. Artık gına geldi, dayanamıyorum bu Türk sosyal medyasına... Özellikle Amerika, Kanada, İngiltere yapma imkanım var mı? Reels'te çıkan videolardan ve keşfetten bahsediyorum. Birine ''İlgilenmiyorum'' basıyorum öbürü geliyor. Öbürüne basıyorum yine bir saçma sapan video geliyor. Reels'da görüyorum, çocuk 30 kilo, gelmiş tenhada bıçaklarız falan diyor, arkaya da kurtlar vadisi müziği koyuyor. Engelleye engelleye bıktım artık bunları görmekten. Umarım değiştirme imkanı vardır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Artık gına geldi, dayanamıyorum bu Türk sosyal medyasına... Özellikle Amerika, Kanada, İngiltere yapma imkanım var mı? Reels'te çıkan videolardan ve keşfetten bahsediyorum. Birine "ilgilenmiyorum" basıyorum öbürü geliyor. Öbürüne basıyorum yine bir saçma sapan video geliyor. Reels'da görüyorum, çocuk 30 kilo, gelmiş tenhada bıçaklarız falan diyor, arkaya da Kurtlar Vadisi müziği koyuyor. Engelleye engelleye bıktım artık bunları görmekten. Umarım değiştirme imkanı vardır.

Aynen hocam bana da Full sadece @ basınca çıkan 3. kişi gelecekteki eşin gibi videolar çıkıyor kafayı yersin.
 
Hocam neredeyse %80i yabancı hesap fakat yine de geliyor maalesef.

Türk hesapları takip ettiğin için ve Türk içeriklerine baktığın için bu değişmez VPN de değiştirmez belli bir süre yurt yışında yaşamıştım sadece reklamlar ve Google da alışveriş kısmı yabancı olmuştu.
 

Geri
Yukarı