Nasıl bir bozulma veya yıpranmadan bahsediyorsunuz?
Hayır o sana panelinin verdiği değerler zaten hz ekranına geldinmi orda 30 60 120 144 diye yazar yada baska rakamlar istediğin gibi ayarlayabilirsin aksine 60 düşürmen bu tarz oyunlarda sistemine daha az güç verceği için tabiki alcağın fps 60 uzerinde olduğu sürece daha yararlı olacaktırLaptop bozulur mu sürekli Hz düşürme yaparsak.
Hayır o sana panelinin verdiği değerler zaten Hz ekranına geldinmi orada 30 60 120 144 diye yazar ya da baska rakamlar istediğin gibi ayarlayabilirsin aksine 60 düşürmen bu tarz oyunlarda sistemine daha az güç verceği için tabii ki alcağın FPS 60 uzerinde olduğu sürece daha yararlı olacaktır.
Eğer SteelSeries'in uygulaması varsa uygulamayı kapadığında sorun çözülüyor. Veya arkada ekran kaydı alan bir program varsa kapat.Sorun bende de mevcut çözümü var mı?
Optimizasyon çok sorunlu büyük ihtimalle güncelleme de gelmeyecek. Alışılmayacak gibi değil tabi ilk başta oynarken çok rahatsız ediyordu ama bir yerden sonra alışıyorsun o ara sahnelere.Ara sahneler kasıyor evet. Sırf bunu denemek için abimin bilgisayarına bile indirdim. Belki benim makineda sıkıntı vardır diye. Onda da durum aynı. 3060 Ti ve Ryzen 5 5600 de de aynı sorun var. Oyun kesinlikle konsollar için yapıldı. Optimize sorunu var. Can sıkıcı değil benim için ama düzelse fena olmaz.
artık 2024'e kaldı o iş.Optimizasyon çok sorunlu büyük ihtimalle güncelleme de gelmeyecek. Alışılmayacak gibi değil tabi ilk başta oynarken çok rahatsız ediyordu ama bir yerden sonra alışıyorsun o ara sahnelere.
Benim gibi kariyercileri çok etkilemez evet.Optimizasyon çok sorunlu büyük ihtimalle güncelleme de gelmeyecek. Alışılmayacak gibi değil tabi ilk başta oynarken çok rahatsız ediyordu ama bir yerden sonra alışıyorsun o ara sahnelere.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.