FX 4100 mü 6100 mü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabi ki fikirlerinize saygı duyup ders alıyorum. Fazla bilgim olmadığı için, her türlü yardıma açığım. Acaba işlemci i3 gerçekten çok iyi mi tereddütteyim. AMD marka dan da şikayet duymadım. Bunun içinde bilgilendirir sen memnun olurum. :) CF işi benimde pek aklıma yatmamıştı iyi oldu.
 
Performans açısından AMD çoğu zaman önde olmuştur yani. AMD nin yüksek çekirdekli işlemcilere uygun fiyata ulaşmak daha kolay gelir. Sadece performans değerlendirmesi yapıldığında Intel işlemcilerin önderliği vardır ancak bazı noktalarda yüksek fiyatlar nedeniyle elde edilen performans anlamsız kalabiliyor.

Ama yine de sen kendi bütçene uygun olması açısından da biraz daha araştırma yaparak kendine uygun işlemcini seçebilirsin. i3 de çok iyi bir işlemci diyemeyiz. Ne de olsa İntel'in i5 ve i7 gibi işlemcileri var. Ancak sana yeterli olabilecek bir işlemcidir.
 
Performans açısından AMD çoğu zaman önde olmuştur yani AMD nin yüksek çekirdekli işlemcilere uygun fiyata ulaşmak daha kolay.
Sadece AMD işlemcilerde değil, aynı şey AMD ekran kartlarında da geçerlidir. ;)
 
Teşekkür ederim herkese. Fikrimi değiştirdiniz sizin fikirlerinize uyup büççe mi yükseltip İntel markaya yöneleceğim. Param denkleştirdiğim de sizleri tekrardan rahatsız ederim. Güzel bir kasa almamda yardımcı olursunuz umarım. İyi günler. :)
 
Oo güzel pazarlık yapıyorsun. 2000'TL den 1000 TL'ye indirdin sistemi. :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı