Delux M800dB alınır mı?

Bu fareyi bu kadar kaliteli yapan ne acaba? Araştırdım fakat çok bir fark yok gibi 1000 TL segmentindekilerle. Söyler misiniz farkını hocam.

Delux ile arasıdna sadece hizlanma farkı var deluxun hızlanması 40G bu mosunin 50G IPS değerleri ikisinin de 400 ama deluxdan daha ağır ve delux kablosuz hem de daha ucuz.
 
Delux ile arasıdna sadece hizlanma farkı var deluxun hızlanması 40G bu mosunin 50G IPS değerleri ikisinin de 400 ama deluxdan daha ağır ve delux kablosuz hem de daha ucuz.
Hocam şöyle ki sensör değerleri önemli tabii ki de ama skatezleri nasıl, switchleri nasıl, malzeme kalitesi, gecikme, algılama, harekete tepkisi nasıl? Bunların hepsi ayrı kıstaslar muhtemelen bunlarda farkı koyuyor. Fakat ayrıntılı bilgim yok.
 
@oosetoo @Anumusss Xm1r dünyanın en iyi kablolu mouse'udur. Kablosu inanılmaz iyi, kablosuz hissiyatı gerçekten veriyor. 3370 gibi üst düzey bir sensörü var. Switchleri daha kaliteli. Skatezlerde aynı şekilde kat kat daha iyi Delux'tan. Kasa kalitesini de elinize aldığınız an anlarsınız, çok kaliteli. Delux'un Clickleri iyi değil, gıcırdamalar vs. mevcut.
 
@oosetoo @Anumusss XM1r dünyanın en iyi kablolu mouse'udur. Kablosu inanılmaz iyi, kablosuz hissiyatı gerçekten veriyor. 3370 gibi üst düzey bir sensörü var. Switch'leri daha kaliteli. Skatezlerde aynı şekilde kat kat daha iyi Delux'tan. Kasa kalitesini de elinize aldığınız an anlarsınız, çok kaliteli. Delux'un Click'leri iyi değil, gıcırdamalar vs. mevcut.

Kablosuz modeli var mı?
 
@Arda345 hocam nasıl memnun musunuz Delux m800 3335 wireless'tan? Ben de razer essential veya delux almayı düşünüyorum. Kablosuz olması, tepki değeri, sensörü güzel duruyor bayağı. Ergonomik olarak razer essential'a benziyor. Çok rahat ettiğim bir mouse razer deathadder v2. Acaba essential de öyle midir, bilemiyorum onu tabii.
Hocam razer v2 kullanmadım ama delux m800db sensörü falan çok iyi skatez bazen sorun çıkarıyor ama onunda çözümü var

Deneyimlediyseniz görüşlerinizi söyler misiniz?
Farenin sensörü çok başarılı şarjı iyi gidiyor çok hafif ben tavsiye ederim tek kötü yanı skatez ama onada çözüm var
 
Hocam Razer V2 kullanmadım ama delux M800dB sensörü falan çok iyi skatez bazen sorun çıkarıyor ama onunda çözümü var.

Farenin sensörü çok başarılı şarjı iyi gidiyor çok hafif ben tavsiye ederim tek kötü yanı skatez ama ona da çözüm var.

Bir iki siteye baktığımda çok fazla gecikme süresi olduğunu gördüm bir problem yaşıyor musunuz veya hissediyor musunuz bunu ve skatez e çözüm var derken yenisi mi aldınız?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı