İkisi de model model iyi ama Logitech yazılımı ve lua desteği tek atar.
Marka, büyüklük, destek, kalite, Logitech❤❤Neden peki Bloody de yeterli diye düşünüyorum?
Marka, büyüklük, destek, kalite, Logitech❤❤
Marka, büyüklük, destek, kalite, Logitech❤❤
G402 mouse tam 10 yıl kullandim şuan Bloody W70 kullaniyorum ama lua script eksikliğini hissediyorum.Neden peki Bloody de yeterli diye düşünüyorum?
Hocam bir sürü yabancı video var ama marka değil modele bakmak gerek şayet benimkisi sadece içten gelen bi sevgi.Atabiliceğiniz karşılaştırma videosu var mı?
Bloody'nin daha kaliteli olduğunu düşünüyorum çünkü daha sağlam gözüküyor ve öyle.
Cahilliğime ver lua script nedir hocam.G402 mouse tam 10 yıl kullandim şuan Bloody W70 kullaniyorum ama lua script eksikliğini hissediyorum.
Cahilliğime ver lua script nedir hocam.
Hocam bir sürü yabancı video var ama marka değil modele bakmak gerek şayet benimkisi sadece içten gelen bir sevgi.
Ha bir de görünüşten sağlamlığı konuşacaksan Bloody fareler tip olarak sanki 70TL'ye RGB PURO GEYMİNG diye satılan fareler gibi gözüküyor ki bazı modelleri cidden öyle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.