- Katılım
- 22 Aralık 2015
- Mesajlar
- 2.341
- Çözümler
- 2
Cahilleri ya da işine gelenleri aşağılamak hoşuma gidiyor.Sözlerinden pek öyle anlaşılmıyor. Eğer insanların fikirlerini almak istiyorsan konuyu tartışırken kimseyi aşağılamamalısın
Cahilleri ya da işine gelenleri aşağılamak hoşuma gidiyor.Sözlerinden pek öyle anlaşılmıyor. Eğer insanların fikirlerini almak istiyorsan konuyu tartışırken kimseyi aşağılamamalısın
Senin görüşünü paylaşmayan insanların sana saldırdığını düşünüyorsan farklı sıkıntıların vardır diye fazla irdelemeyeceğim. Hayır savunmuyor, çoğu özde değil sözde Atatürkçü.CHP ne kadar o yoldan çıksa da Atatürkçülüğü savunmuyor mu? Saldırmaya devam.
Atatürkçü olmak sol gerici olmaksa evet, sol gericiyim.Sol gericiler en az sağ gericiler kadar tehlikeli.
Yine de kötünün iyisi. Bana göre de şu an oy verilecek bir parti ya da kişi yok ama ne yapayım.Senin görüşünü paylaşmayan insanların sana saldırdığını düşünüyorsan farklı sıkıntıların vardır diye fazla irdelemeyeceğim. Hayır savunmuyor, çoğu özde değil sözde Atatürkçü.
Cahilleri ya da işine gelenleri aşağılamak hoşuma gidiyor.![]()
Bu konuda sana katılıyorum.Bana göre de şu an oy verilecek bir parti ya da kişi yok ama ne yapayım.
Tamam, seni 1400 yıl önceye ışınlayalım o zaman. Aşırı milliyetçi veya dindar insanlar cahildir, bunu hangi akıllı insana sorsan aynısını söyler. Ben komünist falan da değilim, sadece ilerlemeciyim.Seninle aynı görüşü paylaşmayan kişiler cahil olmuyor dostum. Biraz olsun Felsefe nedir araştırın lütfen. Lise 2 Felsefesi bile yeter.
Bundan 4 yıl önce AKP ile ilgili herhangi olumsuz bir şey söylediğimizde linç yiyorduk. Şimdi herkes muhalif olmuş. Keşke 4 yıl önce de aynı tutumu gösterseydiniz, şimdi burada afra tafra yapmayın. :=)Seninle aynı görüşü paylaşmayan kişiler cahil olmuyor dostum. Biraz olsun Felsefe nedir araştırın lütfen. Lise 2 Felsefesi bile yeter.
Muhalif ama yine de medeniyet düşmanları.Bundan 4 yıl önce AKP ile ilgili herhangi olumsuz bir şey söylediğimizde linç yiyorduk. Şimdi herkes muhalif olmuş. Keşke 4 yıl önce de aynı tutumu gösterseydiniz, şimdi burada afra tafra yapmayın. :=)
Yanlış kişiyi alıntıladınız galiba. Ben herhangi bir siyasi görüş belirtmedim.Bundan 4 yıl önce AKP ile ilgili herhangi olumsuz bir şey söylediğimizde linç yiyorduk. Şimdi herkes muhalif olmuş. Keşke 4 yıl önce de aynı tutumu gösterseydiniz, şimdi burada afra tafra yapmayın. :=)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.