Kılıçdaroğlu neden sevilmiyor?

CHP ne kadar o yoldan çıksa da Atatürkçülüğü savunmuyor mu? Saldırmaya devam.
Senin görüşünü paylaşmayan insanların sana saldırdığını düşünüyorsan farklı sıkıntıların vardır diye fazla irdelemeyeceğim. Hayır savunmuyor, çoğu özde değil sözde Atatürkçü.

Sol gericiler en az sağ gericiler kadar tehlikeli.
Atatürkçü olmak sol gerici olmaksa evet, sol gericiyim.

Senin görüşünü paylaşmayan insanların sana saldırdığını düşünüyorsan farklı sıkıntıların vardır diye fazla irdelemeyeceğim. Hayır savunmuyor, çoğu özde değil sözde Atatürkçü.
Yine de kötünün iyisi. Bana göre de şu an oy verilecek bir parti ya da kişi yok ama ne yapayım.

Seninle aynı görüşü paylaşmayan kişiler cahil olmuyor dostum. Biraz olsun Felsefe nedir araştırın lütfen. Lise 2 Felsefesi bile yeter.
Tamam, seni 1400 yıl önceye ışınlayalım o zaman. Aşırı milliyetçi veya dindar insanlar cahildir, bunu hangi akıllı insana sorsan aynısını söyler. Ben komünist falan da değilim, sadece ilerlemeciyim.

Seninle aynı görüşü paylaşmayan kişiler cahil olmuyor dostum. Biraz olsun Felsefe nedir araştırın lütfen. Lise 2 Felsefesi bile yeter.
Bundan 4 yıl önce AKP ile ilgili herhangi olumsuz bir şey söylediğimizde linç yiyorduk. Şimdi herkes muhalif olmuş. Keşke 4 yıl önce de aynı tutumu gösterseydiniz, şimdi burada afra tafra yapmayın. :=)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı