iPhone 14 Pro alınır mı?

EmirhanTr82

Hectopat
Katılım
22 Ocak 2020
Mesajlar
1.294
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar 128 GB versiyonu almak istiyorum ama birisinde diyor ki en kötü 256 GB alın ama ben o bütçeye çıkamıyorum sizce 512 14 mü yoksa 13 Pro 256 mı alınır kamera ve batarya bakımından ne yapmalıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@BartuP Pro Max zaten düşünmüyorum.

@Meflgt birde bir kerelik üye değil diye biliyorum.

@Frstghost yurt dışı telefon düşünmüyorum çünkü eziyet bana göre ben alacağım uzun zaman kullanacağım bir kere alıp kullanacağım.

Her yıl çıktığında yenisi ile değiş yapmayacağım 5-6 sene gitmesini istiyorum.
 
Son düzenleme:
@Frstghost yurt dışı telefon düşünmüyorum çünkü eziyet bana göre ben alacağım uzun zaman kullanacağım bir kere alıp kullanacağım.
Tmm, eğer fazla fotoğraf çeken, video kaydeden biri değilsen 14 pro 128gb gayet yeterli.
Çünkü videolar çok fazla yer kaplıyor.
13 pro 256 gb da iyi bir telefon.
 
ProRes, 128 GB iPhone modellerinde 4K kayıt için kullanılamıyor. Yüksek kalitede fazla video ve fotoğraf çekmeyecekseniz ve fazla uygulama yüklemeyecekseniz 128 GB depolama alanına sahip olan bir iPhone alabilirsiniz. Uzun sürede 128 GB yetersiz gelmeye başlayabilir. Çözüm olarak da artık ihtiyacınız olmayan dosyalarınızı Mac’inize, Windows bilgisayarınıza ya da bulut depolama servislerine yedekleyebilirsiniz.

Şahsen yıllardır en az 256 GB depolama alanına sahip olan cihazlar alıyorum. Ufak bir fiyat farkı ile bir ton işkenceden kurtarıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı