Oyun Tomb Raider Serisi indirimde!

Epic Games zamanında bedavaya vermişti bunları.
 
Birisi alınacaksa tabii ki Rise of the Tomb Raider. Oynadığım en iyi oyunlardan biri. Ama önce Tomb Raider 2013'ü oynayın hikaye açısından daha rahat anlamanız adına.

Aksiyonu bana az gelmişti bayağı bulmaca odaklıydı.

SOTTR kötü bir oyun değil aslında ancak önceki Tomb Raider oyunuyla aynı şeyleri yapıyor neredeyse. 50 TL ona verilmemeli bence, orijinal fiyatı da fazla.
 
Uncharted oynadıktan sonra buna ekmek veresim gelmemişti açıkçası :D. Şaka bir yana ben şu son Tomb Raider'lar kadar sıradan oyun oynamadım herhalde hayatımda. Hiçbir şeyi iyi yapmıyor, ya ortalama ya kötü. Hikaye kötü, aksiyon ortalama ve son derece sıradan, bulmacalar sıradan… ama oynarken sıkılmıyorsunuz bitirip geçiyorsunuz ve bir daha böyle bir oyunu oynadığınızı hatırlamıyorsunuz bile. Ama fiyat performans olarak bakarsak Tomb Raider ve Rise of the Tomb Raider alınabilir. Shadow'u almak gibi bir hataya düşmeyin sakın.

Uncharted'ın hikaye sunumu Tomb Raider'a göre daha iyi çünkü. Klasik define avcısı ama Uncharted'a bakarsan hikaye konusunu iyi yapıyor.
 
Epic Games sanıyorum ücretsiz vermişti fakat kütüphanesinde olmayanlara tavsiye edilir. Güzel bir aksiyon-macera oyunudur. Ayrıca tüm oyunlarının da Türkçe yaması vardır, zevkli bir deneyim yaşatacaktır size.
 
Uncharted oynadıktan sonra buna ekmek veresim gelmemişti açıkçası :D. Şaka bir yana ben şu son Tomb Raider’lar kadar sıradan oyun oynamadım herhalde hayatımda. Hiçbir şeyi iyi yapmıyor, ya ortalama ya kötü. Hikaye kötü, aksiyon ortalama ve son derece sıradan, bulmacalar sıradan… ama oynarken sıkılmıyorsunuz bitirip geçiyorsunuz ve bir daha böyle bir oyunu oynadığınızı hatırlamıyorsunuz bile. Ama fiyat performans olarak bakarsak Tomb Raider ve Rise of the Tomb Raider alınabilir. Shadow’u almak gibi bir hataya düşmeyin sakın.
Hikaye olarak kötü değil bence. Rahat ortalaması var gibi. Özellikle de yeni çıkan oyunların sadece açık dünya yapıp hikayeyi umursamamasına bakınca. Aksiyonunu bende ortalama vasat arası buluyorum. Çok basit bir mekanik ile ilerliyor aksiyon tarafında. Bulmacalarının ben gayet iyi olduğunu düşünüyorum özellikle büyük bütçeli yapım olup da bu kadar bulmacası olan nadir oyunlardan hatta tek oyun belki de. Ve bu işi de gayet iyi yapıyor bence. Bulmacalar ne aşırı kolay ne aşırı zor. Bazıları biraz zorlayabiliyor. Hikaye olarak zaten uncharted’ın kesinlikle gerisinde. Çünkü uncharted’ın sinematikleri ara sahneleri çok çok iyi.

Shadow of the tomb raider için de, fiyatı fazla denmiş ama günümüz oyun fiyatlarını biliyoruz 10 yıllık oyunu 600 TL’ye satıyorlar. 50 TL fiyat maalesef ucuz artık bu oyun için. Geçen sene bu oyun bu fiyatlara düştüğünde (60 falan oluyordu) fiyatının fazla olduğunu düşünüp almamıştım sonra epic bedava verdi zaten. Ama şimdi 50 TL bedava gibi geliyor. 1100-1200 TL fiyatları gördükten sonra.
 
Shadow of the Tomb Raider için de, fiyatı fazla denmiş ama günümüz oyun fiyatlarını biliyoruz 10 yıllık oyunu 600 TL'ye satıyorlar. 50 TL fiyat maalesef ucuz artık bu oyun için. Geçen sene bu oyun bu fiyatlara düştüğünde (60 falan oluyordu) fiyatının fazla olduğunu düşünüp almamıştım sonra Epic bedava verdi zaten. Ama şimdi 50 TL bedava gibi geliyor. 1100-1200 TL fiyatları gördükten sonra.

Yakında Square Enix'te zammı basar. Yeni çıkan oyunu 700 TL zaten en az 500 TL yaparlar.
 
Yakında Square Enix'te zammı basar. Yeni çıkan oyunu 700 TL zaten en az 500 TL yaparlar.
Bu firmanın tam bir paragöz olduğunu düşünürsek, şu ana kadar kesinlikle akıllarına gelmiyor Türkiye de böyle bir kur artışı olduğu. Direkt 1000’e falan çekerlerse fiyatı ona bile şaşırmam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı