Yanlışlıkla film izleme sitesine tıklamak

Çok fazla kasmıyor en güvenli kaçak sitelerde bile benim Kaspersky Total Sec. 3-4 tane arkaplan indirmesi engelliyor. Daha bu bugün oldu bir şey araştırırken girdim söylediğin gibi hemen 2 js dosyası indirmeye çalıştı. Muhtemelen bir şeyler inmiştir bi ADWCleaner çalıştırın isterseniz illa bir şeyler yakalar. Böyle şeylerle karşılaşmak istemiyorsanız da Kaspersky alın zaten 100 lira gibi komik bir rakama senelik üyelik veriyorlar.

Eki Görüntüle 1677906

Herşeyin bir ihtimali vardır fakat bir noktada bu kadar stres yapmamalısınız. Bir antivirüs programı kullanın. Önerim Bitdefender ya da Kaspersky olacaktır. Yukarıda arkadaşımızın bahsettiği şeyleri şahsen yaşamış biri olarak "kesinlikle, ihtimali yok" gibi üst perdeden yorumlar yapılmasını önermiyorum.

Sevgiler.
 
Evet linux kullanıyorum.
O platformlar genelde Windows icin yazar viruslerini, zaten korkman icin hic bir sebep yoktu simdi biraz daha rahatlayabilirsin :D

Şu an yürürlükte olan film sitelerinin yarısına tıklar tıklamaz sana geribildirim vermeden arkaplan indirmesi yapılıyor zaten altıncı his mi kullanacağız nasıl dikkatli olacaksın anlamadım.
Adam gibi bir cok amacli engelleyici ve duzgun bir tarayicinin cozemeyecegi is degil.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı