Zamlardan sonra hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsunuz?

RRaidyn

Hectopat
Katılım
29 Mart 2020
Mesajlar
864
Çözümler
3
Son gelen zamlardan sonra TurkNet kullanmayı düşünmüyorum artık. Elbette Türk Telekom zam getirdiği için bir ekstra ücret çıkartılır ama zama, zam eklemek yakışır bir şey değildir. Gelen zam tutarı 30-40 ise TurkNet son iki zamdır 30+30 zam yapıyor.
Arkadaşını getir kampanyasıyla arkadaşımı davet etmiştim, onu bile değiştirmiş 20 TL falan indirime çevirmişler. Şaka gibi.

Hangi ISS'leri kullanıyorsunuz, ping ve hızlarınız nedir? Teşekkürler.
 
Kablonet ve çok memnunum günlük kullanım için. Şuan 16Mbps fakat yükseltmeyi düşünüyorum. Ping değerlerimden memnunum pubg 48-50, CS:GO da ise 60-65 arası.
 
Netspeed kullanıyorum. Hala 159TL galiba.
 
Netspeed kullanıyorum memnunum, düşünebilirsiniz.
 
Ben 6 yıldır TTNET kullanıyorum tek bir gün bile bir sorun yaşamadım fakat benim haricimde herkes sorun yaşıyor sanırım. Şu an 50 Mbit 210 TL kullanıyorum 2024 Ekim'e kadar.
 
Kablonet ve çok memnunum günlük kullanım için. Şu an 16Mbps fakat yükseltmeyi düşünüyorum. Ping değerlerimden memnunum PUBG 48-50, CS:GO'da ise 60-65 arası.

Hocam çok kopma oluyor desteği kötü diyorlar bir sorun var mı sizde.
 
Hocam çok kopma oluyor desteği kötü diyorlar bir sorun var mı sizde.
Hocam ben üç sene kadar kullanmıştım hiçbir sorun yaşamadım gayet stabil internetim vardı. Ev değişikliği nedeni ile iki sene TTNet kullanmak zorunda kaldım ve sinir hastası olmuştum. Şuan tekrardan iki sene olacak kablonete geçeli hâlen bir sorun yaşamadım kopma, ping yüksekliği vs... Belki de ben yaşamıyorum. Sorun yaşayan arkadaşlar mutlaka vardır.
 

Geri
Yukarı