Elektronik Intel Arc A750 8 GB ekran kartı 6918 TL!

Maalesef yazılım konusunda AMD bile yeri geliyor insanı bezdiriyor, Intel'i hiç düşünemiyorum. Alacak arkadaşlara önerim alternatifleri göz ardı etmemeleri yönünde.
 
Intel kartlara şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Eminim bu kartları şarap gibi yıllandırır Intel çünkü donanım olarak potansiyelleri yüksek. Yazılımdan geri kalıyorlar.
RT perfomansında NVIDIA ile kapışan GPU'ları var, bence en büyüj albenisi bu. 🙃
 
Intel ile AMD yi kıyaslamak doğru değil. Intel zaten her ne kadar güçsüz de olsalar onboard ekran kartları yapıyordu. Yani az da olsa bildikleri işler. Ayrıca uzun süredir bunun yatırımlarını yapıyorlar. Hayvan gibi işlemci üreten firmayı gömmek saçmalık. Zamanla hepsini geçeceklerdir.

Yakın zamanda Intel'in amd ve nvidia yı geçeceğini düşünüyorum.
 
Acaba Pro uygulamalarda ve Machine Learning kısmında kartların performansı nasıl?
 
Benim 2013 yılında aldığım ve 2 defa reball arızasından dolayı istanbula tamire gönderip sonrasında parça niyetine sattığım asus hd 7850 2 gb 256 bit ekran kartı vardı bana yetiyordu açıkcası sizden tek öğrenmek istediğim şu bu intel arc ı alsam orta seviye bir bilgisayar oyuncusu için yeterli olurmu beni 4-5 sene idare edermi ben öyle maximum grafik ayarları felan istemiyorum eh işte diyecek kadar oynatsın yeter 14 - 15.000 tl bi ekran kartına bağlamak istemiyorum doğruyu söylemek gerekirse
 

Yeni konular

Geri
Yukarı