Elektronik Intel Arc A750 5.674 TL!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@EkmekarasıSalam
RX6600 gayet güzel. Güç tüketimine karşı verdiği performans rakiplerinden iyi.

obisxuxkxkma1.jpg

2.el 7500TL RTX 3060 12 GB buldum 15ay garantisi var Param Güvende ile alacağım bu fiyata almaya değer mi yoksa Arc 750 alsam kafam karıştı bu fiyata kaçmaz ARC750 bir yardımcı olun sizce 3060mı almalıyım yoksa ARC750.

2.el 7500TL RTX 3060 12 GB buldum 15ay garantisi var Param Güvende ile alacağım bu fiyata almaya değer mi yoksa Arc 750 alsam kafam karıştı bu fiyata kaçmaz ARC750 bir yardımcı olun sizce 3060mı almalıyım yoksa ARC750.
3060 daha iyi. ARC'lar daha yeni ya yeni yeni sıkıntılar çıkabilir.

Ben Arc 770 kullanıyorum. Ekran kartı çok güzel paranız varsa. Bulabiliyorsanız Arc770'i düşünmeden alın ama tek uyarım var. Yeni nesillerde gram sıkıntı çekmezsiniz ama Half-Life, kenshi gibi eski oyun motorlarındaki oyunları ya açamazsınız ya droplanırsınız. Onu göz önünde bulundurun. Geriye dönük oyunlarda bir işe yaramıyor.

3060ti 2.el bulabilerseniz direkt alın.
3060 Ti almak, 4060 almak varken saçmalıktır, 3060 ti kas gücü olarak sadece %1-2 önde o da dlss 3 ile rahatça kapatılabilir bir fark, ayrıca 3060 ti daha pahalı ve inanılmaz güç tüketiyor.

Ben Arc 770 kullanıyorum. Ekran kartı çok güzel paranız varsa. Bulabiliyorsanız Arc770'i düşünmeden alın ama tek uyarım var. Yeni nesillerde gram sıkıntı çekmezsiniz ama Half-Life, kenshi gibi eski oyun motorlarındaki oyunları ya açamazsınız ya droplanırsınız. Onu göz önünde bulundurun. Geriye dönük oyunlarda bir işe yaramıyor.
Bende almak istiyorum ama fiyat tuzlu Türkiye'ye göre.

Arkadaşlar anakartım resizable bar destekliyor mu arc alıcam yardımcı olur musunuz? Biosda baktım açma kapama seçeneği yok muhtemelen gpu desteklemediği için. Bios güncellemesi ile seçenek gelir mi yoksa şu an destekliyor mu gpu z resmini attım

Msi h310m pro vdh plus

Dosya Ekleri

• IMG-20241104-WA0004.jpg
    IMG-20241104-WA0004.jpg
    208,9 KB · Görüntüleme: 35
Arkadaşlar anakartım resizable bar destekliyor mu Arc alacağım yardımcı olur musunuz? BIOS'da baktım açma kapama seçeneği yok muhtemelen GPU desteklemediği için. BIOS güncellemesi ile seçenek gelir mi yoksa şu an destekliyor mu GPU Z resmini attım.

MSI H310M Pro VDH Plus.

Arc serisi ekran kartları resizable bar destekliyor. Zaten açmazsan Intel ekran kartlarında %40-50 performans kaybı yaşayabiliyorsun. İşlemcin ne? İşlemcin desteklemiyor olabilir.

Arc serisi ekran kartları resizable bar destekliyor. Zaten açmazsan Intel ekran kartlarında %40-50 performans kaybı yaşayabiliyorsun. İşlemcin ne? İşlemcin desteklemiyor olabilir.
i3 9100f, h610m anakart ve i3 13100f almam daha mantıklı olacak galiba, destekliyor mu soru işaretini kökten kaldırıcam.

i3 9100f, h610m anakart ve i3 13100f almam daha mantıklı olacak galiba, destekliyor mu soru işaretini kökten kaldırıcam.
Evet işlemciniz desteklemiyor. En az 10.nesil intel işlemci gerekiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı