Demek istediğim Source 2 motoruna tam zamanlı mı geçilecek yoksa isteyen Source 1 isteyen Source 2 motoruyla oynayabilecek mi?
CS:GO Şubat ayı en çok anlık oyuncusu : 1,354,248 kaynakValorant gibi bir rakip hala yok zaten, 2. yılında hilelere patlak vermiş oyun, aylardır hatta yıllardır çözülmeyen buglar, bol bol troll oyuncu. CS:GO'nun yarısı kadar bile oynanmıyor anlık olarak, şimdiden neredeyse bitti. Anlayacağın sadece türkler oynuyor valorantı.
Bu nasıl bir kıyaslama böyle?CS:GO Şubat ayı en çok anlık oyuncusu : 1,354,248 kaynak
Valorant Şubat ayı en çok anlık oyuncusu : 5,788,621 kaynak
CS:GO son 30 günde oyuna giriş yapmış aktif oyuncusu : 5,345,233 kaynak
Valorant son 30 günde oyuna giriş yapmış aktif oyuncusu : 22,703,469 kaynak
Valorant çıktığından beridir CS'nin neredeyse bir gün bile gerisine düşmedi hatta her dönemde aradaki farkı katlayarak arttırdı. Çözülmeyen buglar için farkedildiği anda hotfix geliyor, hilelerin ortalama ban yeme süresi 2 gün, troll oyuncular ise bütün oyunlardakinden bir tane fazla değil.
Öte yandan CS'yi 7K saat oynadığım hesabımda raporladığım %100 hile hesaplara bakıyorum, ban yiyen kişi sayısı bir elin parmağını geçmiyor. Bizzat arkadaşım hileyle hesap boostluyordu, boostladığı hiç bir hesap ban yemedi. Silver 1'den MGE ligine kadar oyunu çocuk gibi ağlayıp satan Ruslar mı dersin, yeteneğini kıskanıp hileyi şak diye açan karşı takımdaki Türkler mi dersin gırla doluydu.
Faceit L3, peak lig LE, 7K saatli bir CS:GO oyuncusu olarak üzülerek söylüyorum Valorant > CS:GO.
ha tabi Valorant çocuk dolu bir oyun onu söyleseydin itiraz edemezdim.
Valve biraz normal şirketler gibi değil. Mühendisler masalarını sürükleyip istediği projede çalışabiliyor. Çok büyük (yeni oyun gibi) bir proje olmadığında başlarında onları koordine eden biri olmuyor, kendi kafalarına göre çalışıyorlar. Şirkete para kazandıran projelerde çalışmış iseler aldıkları bonus yükseliyor. Yani ondan çoğu kişi garanti olan CS:GO'nun Source 2'ye geçişinde çalışıyor olabilir.Valve Şirketi boyutu 201-512 kişi büyüklüğünde olduğu resmi LinkedIn sayfasında belirtilmiş. Bu 512 kişinin içinde Steam'den tutun bütün oyunları, destek birimi kısaca her şey bu 512 kişiye dahil. Bu kadar kişi ile CS'nin grafiklerine, dokularına vesaire neden zaman ve kaynak ayırsın? Valve için mantıklı bir hareket değil bu.
Oyunda hile yok denecek kadar az zaten. Herkes "hile var" diyor ama oyunu trolleyip güven faktörünüzü düşürmediğiniz sürece oyunda karşınıza hiç hile gelmiyor.Oyunun mekaniklerini saçma sapan yapmasınlar birde şu hile olaylarını düzeltsinler yeter.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.