Giriş kısmını şöyle falan yapardım ben. Çok dağınık olmuş gibi. Onun dışında hoş. Fena fikir değil.
Açıkçası onlara hiçbir zararı olmaz, henüz kimseden izin almadım ancak. Ne zaman biteceği belirsiz çünkü. Ufak çaplı bir progress report. Ayrıca IGDB linki girildiği gibi tek tıkla yama eklenebiliyor. Kim istemez bunu? Komisyon gibi bir şey de yok.Hocam elinize sağlık. Çok güzel ve bir o kadar da mantıklı bir proje olmuş ama yamayı yapan ekiplerin bunu kabul edebileceğinden emin misiniz? Yani yamalarının sizin uygulamanızda da yayınlanmasına izin veren ekipler var mı şu an?
Teşekkür ederim. İhtiyacım olursa yazarım.Ayrıca bir mütercim-tercümanlık öğrencisi olarak yardımcı olmaya hazırım. Tabii sizin işiniz çeviri değil, sadece uygulamayı yapmak ama yine de bilin istedim. Steam'de falan ekliyiz zaten. Birkaç fikir verebilirim aklıma gelirse.
15 TL API testi için yazıldı. Şu anlık ücretsiz yamalar öncelikli. Uygulmaya istek yapma kısmı da eklenecek.Çok güzel proje olmuş elinize sağlık. 15TL sıkıntı değil vakit ayırıyorsunuz sizin de bir şeyler elde etmeniz gerek. Forumda biri yapmıştı ama yine sorayım, F1 2020 gelir mi?
Giriş kısmını şöyle falan yapardım ben. Çok dağınık olmuş gibi. Onun dışında hoş. Fena fikir değil.
Şöyle de olabilir. Evet, Paint.
Konunuza bakmıştım aslında. Arayüz tasarlamaya yoğunlaştığımda sizden yardım isterim, teşekkürler.Yazmayı unuttum. Çoklu dil (Türkçe, İngilizce vb.) ve Çoklu Tema eklemeyi düşünüyorsanız size modüllerimi verebilirim.
Konunuza bakmıştım aslında. Arayüz tasarlamaya yoğunlaştığımda sizden yardım isterim, teşekkürler.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.