[Yapım Aşamasında] Türkçe yama uygulama projesi

• Konuyu başlatan 246941
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 3.167
Giriş kısmını şöyle falan yapardım ben. Çok dağınık olmuş gibi. Onun dışında hoş. Fena fikir değil.

1678383904820.png

Şöyle de olabilir. Evet, Paint.
1678383904820.png

Hocam elinize sağlık. Çok güzel ve bir o kadar da mantıklı bir proje olmuş ama yamayı yapan ekiplerin bunu kabul edebileceğinden emin misiniz? Yani yamalarının sizin uygulamanızda da yayınlanmasına izin veren ekipler var mı şu an?
Açıkçası onlara hiçbir zararı olmaz, henüz kimseden izin almadım ancak. Ne zaman biteceği belirsiz çünkü. Ufak çaplı bir progress report. Ayrıca IGDB linki girildiği gibi tek tıkla yama eklenebiliyor. Kim istemez bunu? Komisyon gibi bir şey de yok.

Animus gibi kapanan grupların ve silinmeye yakın olan yamalar başta uygulamaya eklenecek ilk başta. Paralı yamalar sonradan eklenecek.
Ayrıca bir mütercim-tercümanlık öğrencisi olarak yardımcı olmaya hazırım. Tabii sizin işiniz çeviri değil, sadece uygulamayı yapmak ama yine de bilin istedim. Steam'de falan ekliyiz zaten. Birkaç fikir verebilirim aklıma gelirse.
Teşekkür ederim. İhtiyacım olursa yazarım.

Çok güzel proje olmuş elinize sağlık. 15TL sıkıntı değil vakit ayırıyorsunuz sizin de bir şeyler elde etmeniz gerek. Forumda biri yapmıştı ama yine sorayım, F1 2020 gelir mi?
15 TL API testi için yazıldı. Şu anlık ücretsiz yamalar öncelikli. Uygulmaya istek yapma kısmı da eklenecek.

Eline sağlık canım, çok iyi proje ve umarım tutar. Ayrıca kendin için donate de açabilirsin, destek olmak isteyen gönlünden ne koparsa yollar bu da sana motivasyon olarak yansıyabilir :)

Giriş kısmını şöyle falan yapardım ben. Çok dağınık olmuş gibi. Onun dışında hoş. Fena fikir değil.

Şöyle de olabilir. Evet, Paint.
1678385829833.png

Aslında orijinali böyleydi. Biraz Steam'den çal~ öhm esinlendim. Konu açacağım için gizledim logoyu. Arayüzü defalarca değiştireceğim zaten büyük ihtimalle çoğu yeri denemek için yaptım.

Yazmayı unuttum. Çoklu dil (Türkçe, İngilizce vb.) ve Çoklu Tema eklemeyi düşünüyorsanız size modüllerimi verebilirim.
Konunuza bakmıştım aslında. Arayüz tasarlamaya yoğunlaştığımda sizden yardım isterim, teşekkürler. :)

Konunuza bakmıştım aslında. Arayüz tasarlamaya yoğunlaştığımda sizden yardım isterim, teşekkürler. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı