Honda Civic aracımda sorunlar garantiye girer mi?

tasocuk

Hectopat
Katılım
10 Ekim 2020
Mesajlar
154
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Aracım 5 senelik 80 binde Honda Civic FC5 exe paket.

-4 kapıda da camın üzerinde fitillerin hepsi düşüyor esnedi iyice taksam da elimle düşüyor ertesi gün yine elimle takıyorum.
-Arabanın sağ sol kapısı ve üzeri, tavandan TRIM sesleri geliyor kum çalkalanması gibi. (sinek vızıltısı da olabilir) (zzzz.)
-Arabanın sağ tarafı ısıtmıyor kalorifer tıkanmış.
-Düşük hızlarda ilerlerken sürekli uğultu geliyor rüzgar sesine bağlı müzik açmadan araba kullanamıyorum.
-Deri koltuklar aşırı derecede aşınmış durumda yırtık bile mevcut normal kullandık sonuçta çok garip geldi.
-Direksiyon ve vitesteki aşınmalar.

Sizce bu maddelerden hangileri garanti kapsamına girer? Tecrübesi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@tasocuk Selam, kullanıcı kaynaklı olanların hiçbiri garanti kapsamına girmez.
Bu yazdıklarımın hangisi acaba kullanıcı kaynaklı olabilir ki? Sonuçta kapı fitilini ben nasıl esnetebilirim ya da tavandaki trim sesini ben ne yapabilirim mesela? Ama bir yolunu bulup sanırım ücret isterler haklısınız.
 
Girmez hocam. 2022 model 1.4eko pop fiorino aracımız var. Aracı boşa atınca araç stop ediyor. Servise götürdüğümüzde garanti kapsamına girmiyormuş. Yazılım attırdık 1000 TL'ye 1-2 ay sonra tekrarladı. Sizin aracınız büyük ihtimal garantiye girmez. Kullanıcı hatası derler. Vites ve direksiyonda olan aşınmalar bizim akrabamızdada var. 2019 Civic kullanıcısı oda. Bu durumla ilgili gelişmeleri buraya yazarsanız bilgilenmiş oluruz.
 
Bu yazdıklarımın hangisi acaba kullanıcı kaynaklı olabilir ki? Sonuçta kapı fitilini ben nasıl esnetebilirim ya da tavandaki trim sesini ben ne yapabilirim mesela? Ama bir yolunu bulup sanırım ücret isterler haklısınız.
Ben isterim ki yardımcı olsunlar lakin ekstra para ödersin. Ben leon için özellikle trim vs için götürdüğümde hep yalıtım için fiyat şunun için fiyat bunun için fiyat.
 
146 bin Km'de Polo aldım 2012 model bu saydılarımın hiçbiri olmamıştı 3 sene kullanmıştım. 80 bin bu araç sanırım Japon'lar malzemeden çalıyor :)

Hocam bir zamanlar Civic'lerde arka çamurluklarla alakalı bir sıkıntı vardı. Sizin aracınızdada böyle bir sorun var mıdır?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı