PS4 2023'de alınır mı?

Berat 00000

Picopat
Katılım
21 Ocak 2023
Mesajlar
137
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar 10.000 TL bütçem var ve PS 4 almayı planlıyorum sizce alınır mı? Veya onun yerine alınabilecek Xbox tarzı bir şeyler var mı?
 
Eğer PlayStation özel oyunlarını seviyorsanız alınabilir. Fakat 2.el temiz bir PS4 Pro almanız daha iyi olacaktır. Yada series s alabilirsiniz.
 
Arkadaşlar 10.000 TL bütçem var ve PS 4 almayı planlıyorum sizce alınır mı? Veya onun yerine alınabilecek Xbox tarzı bir şeyler var mı?

PS4 hem HDD hem 30FPS Xbox 60FPS SSD'li ancak Series S çok güçsüz ve görüntü kalitesi grafik seviyesi olarak düşük PC de SSD açılma hızı arka. Plan hızı vs. Çok etkili ama her ne kadar tepki yiyecek olsam da söylüyorum bunu konsol ve SSD cami terliği ile çorap kadar alaksızdır çünkü saatlerce oyun oynayacağız ha oyuna 40saniyede girmiş ha 3dakikada senin için tek farkı SSD'nin depolamasının düşük olup pahalı olması. Bilgisayar da SSD şarttır ama konsolda gereksizdir PS4fazla güçsüz ve eski Series S'in ise SSD kartuşu yok depolama az ve güçsüz ancak Xbox One X alırsan hem 4K hem 60FPS'den mahrum kalmazsın hem Series S'ten ve PS4'ten daha güçlü bir cihaz almış olursun üstüne depolaman fazla olur bir de paran cebinde kalır. Tek dezavantajın ise SSD olmaz o da zaten konsolda gereksiz bir unsur.(Series S'te SSD kartuşu var ancak çok nadir ve pahalı o parayı ekleyip neredeyse Series X alınır)
 
PS4 hem HDD hem 30FPS Xbox 60FPS SSD'li ancak Series S çok güçsüz ve görüntü kalitesi grafik seviyesi olarak düşük PC de SSD açılma hızı arka. Plan hızı vs. çok etkili ama her ne kadar tepki yiyecek olsam da söylüyorum bunu konsol ve SSD cami terliği ile çorap kadar alaksızdır çünkü saatlerce oyun oynayacağız ha oyuna 40saniyede girmiş ha 3dakikada senin için tek farkı SSD'nin depolamasının düşük olup pahalı olması. Bilgisayar da SSD şarttır ama konsolda gereksizdir PS4fazla güçsüz ve eski Series S'in ise SSD kartuşu yok depolama az ve güçsüz ancak Xbox One X alırsan hem 4K hem 60FPS'den mahrum kalmazsın hem Series S'ten ve PS4'ten daha güçlü bir cihaz almış olursun üstüne depolaman fazla olur bir de paran cebinde kalır. Tek dezavantajın ise SSD olmaz o da zaten konsolda gereksiz bir unsur.(Series S'te SSD kartuşu var ancak çok nadir ve pahalı o parayı ekleyip neredeyse Series X alınır)

Hocam konsolda SSD önemsiz bir unsur değil. SSD sadece bekleme süresini etkilemez, kaplama yüklenmesi de hızlı olur bu da bir nevi grafiği etkiler. Ayrıca SSD'ler HDD'lere göre daha dayanıklıdır. Hiç HDD'li bir PS4 ve SSD'li bir PS4 arasındaki farka baktınız mı? Bunu şahsen ben tecrübe ettim kaplamaların geç yüklenmesi kadar kötü bir şey yok. (bunu Xbox One X kötüdür anlamında yazmadım, sadece SSD konsolda önemli bir unsurdur anlamında yazdım.) Bu bütçede alınabilecek en iyi cihazlar; eğer PlayStation özel oyunu seviyorsanız 2.el temiz bir PS4 Pro'ya da Xbox One X'tir bence. Ama eğer PS4 Pro tercih edilirse kesinlikle SSD takviyesi yapılmalı.
 
Arkadaşlar 10.000 TL bütçem var ve PS 4 almayı planlıyorum sizce alınır mı? Veya onun yerine alınabilecek Xbox tarzı bir şeyler var mı?
kesinlikle alma ikinci el güzel slimler var illa alacaksan veya series s alabilirsin ama onuda istemezsen paranı dolara vs koyabilir yada pc toplayabilirsin
 

Geri
Yukarı