- Katılım
- 10 Mayıs 2016
- Mesajlar
- 3.871
- Çözümler
- 9
Görgüsüzlük dedikleri bu olsa gerek.
Bence yapmamalısın kardeşim.merhaba kendi masaüstü bilgisayarımda overclock yapmak isttiyorum özellikler
anakart:asus m5a78l le
işlemci amd fx-4100 4 çekirdek
hdd 500 gb wd disk
8 gb ram
Xilence Performance C Series XP600 power supply 450 watt 4 ghz olsa yeter zaten ileride sistem sıfırlicam korkuyorum yanar diye![]()
Merhaba, ben bilgisayarı ilk aldığımda zaten 3000Mhz olarak kullanıyordum, sonrasında anakart güncellemesi yaptım ve ondan sonra 2133Mhz olarak çalışmaya başladı. Ama FPS anlamında çok da sorun değil açıkçası, 5 FPS fark ediyor en fazla.Merhabalar,
Intel i7 6700k ve MSI Z170A GAMING M5 kullanıyorum. Yaklaşık 2 ay önce topladığım bilgisayarda aynı problemi bende yaşadım. Sürekli anlamsız bir overclock hatası alıyordum. Bahsettiğiniz problemin aynısı. Yabancı siteler olmak üzere bütün forumları gezdim, MSI Destek ekibine de mail attım. Sonuç aynı. Corsair belleklerimi Kingston ile değiştirdim. Şuanda hiçbir problem yaşamıyorum. Şahsi fikrim olarak şunu söyleyebilirim, MSI anakartlar XMP konusunda bariz bir şekilde problemli. Size önerim XMP olmayan bahsettiğim Kingston HyperX Fury 2666Mhz veya üzeri RAM ile değiştirmeniz.
İyi günlerde kullanın.
Benim bu konuya ilk yüklediğim fotoğrafları bir incelemeni tavsiye ederim. Özellikle ''sade'' fotoğraflar yükledim, fakat bazı insanlar (nedense artık), böyle bir sistem satın aldığıma inanmadılar.Fotoğraflardan birinde paranı koyup yanına masaya ne sığarsa koyup fotoğraf yüklemenin mantıklı açıklaması nedir? 5FPS eksik oyna o zaman senin gibi insanlar yardımı hak etmiyor.
Bizim "çocuk" olduğumuzu nereden biliyorsun? Belki senden bile büyüğümdür. Lütfen Technopat Sosyal'i terk et!Ve de sistemin yanında bir kağıda yazılı olarak benim ismimi görmek istemişti çocuklar.
Seninle bir ilgisi yok bahsettiğin olayın, sen neden üstüne alındın bilmiyorum. İyi forumlar.Bizim "çocuk" olduğumuzu nereden biliyorsun? Belki senden bile büyüğümdür. Lütfen Technopat Sosyal'i terk et!
Benim bu konuya ilk yüklediğim fotoğrafları bir incelemeni tavsiye ederim. Özellikle ''sade'' fotoğraflar yükledim, fakat bazı insanlar (nedense artık), böyle bir sistem satın aldığıma inanmadılar.Görgüsüzlük dedikleri bu olsa gerek.
Benim bu konuya ilk yüklediğim fotoğrafları bir incelemeni tavsiye ederim. Özellikle ''sade'' fotoğraflar yükledim, fakat bazı insanlar (nedense artık), böyle bir sistem satın aldığıma inanmadılar.Fotoğraflardan birinde paranı koyup yanına masaya ne sığarsa koyup fotoğraf yüklemenin mantıklı açıklaması nedir? 5FPS eksik oyna o zaman senin gibi insanlar yardımı hak etmiyor.
Benden ''ismimin yazılı olduğu bir kağıdın bilgisayarın yanında gözükmesini istemeleri'' yardım amaçlı mıydı ? Güzel espri.İnsanlardan yardım istemeye gelen birinin kendisine yardım etmek için fotoğraf rica eden birine terbiyesizlik yapmasından sonra forumdakilerin hayali sistem olduğunu düşünmesi normal bence. Böyle terbiyesizliklerle her zaman karşılaşılmıyor hayatta sonuçta.Herşey dengeli güzeldir bence hayat kimseyi maddi açıdan kafa on numara rahat fakat bios problemi için çözüm dilenirken bios ve kasanın içinin fotoğrafını atmaktansa bilgisayar masasının fotoğrafı atacak algılama kapasitesine düşürmesin diyorum ne diyim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.