Twitter "bir hata oluştu fakat endişelenme gerek yok, senden kaynaklanmıyor." hatası

Aynı sorun bende de mevcut VPN de sıkıntı yok evdeki pc de sıkıntı yok Türknet kullanıyorum evde, ama işyerinde TTNET ve bu sorunu sadece TTNET kullanıcıları yaşıyor gerçekten ilginç ve sinir bozucu.
Sesiz sansür olduğunu düşünüyorum artık. 1 hafta oldu her hangi bir çözüm yok.
 
O kadar Türk Telekom personeli var hiçbiri mi web üzerinden Twitter kullanmıyor. İllaki bilgisayarlarından giriş yapıyorlar. Çoktan tespit edilmiş olması gerekirdi. Böylesine çözülemez bir problemi ilk kez görüyorum.
 
Aynı Türk Telekom modeme bağlı olan masaüstümden problemi yaşıyorum siz de yaşıyorsanız buraya kadar her şey tamam. Huawei tabletim var gene aynı modemde Twitter APK'sında böyle bir sorunla karşılaşmıyorum.

Huawei tabletim üzerinden Twitter APK'sı ile Türk Telekom altyapısına sahip internetimin modemine bağlanarak rahatlıkla gezinebiliyorum. Samsung cihazım ile Play Store'dan indirdiğim Twitter'a giremiyorum :D
Yetkililerin buna açıklaması ne olacak merak ediyorum.
VPN denedim.
Reklam engelleyici denedim.
Bence cep telefonlarınızda ve diğer cihazlarınızda APK olarak Twitter'ı indirerek bu problemi çözebilirsiniz. Gerçekten çok sinir bozucu bir durum.
çözümüm
Bu durum tamamen Twitter'ın Türkiye sağlayıcıları ile alakalı olduğunu düşünüyorum, Play Store'dan indirdiğimiz Twitter'da da TTNET'e bağlıyken de bu problemi yaşıyorum.
Şahsi kanaatim olası bir yasaklama durumunda VPN'i de çözüm yolları arasından çıkarmayı düşünüyorlar bu da bunun küçük bir deneyi. Olası bir durumda farklı menşeli APK'lar indirip sorunu çözebilirsiniz.
Bulduğum çözüm bu arkadaşlar. Dilerim çözümü açıklamam bir suç teşkil etmiyordur :D
(Bilmeyenler için de Huawei'de bildiğiniz üzere bazı aplikasyonlar yok ve petal Search'ten uygulamalara erişimimizi sağlıyoruz. Play Store dışında da farklı uygulama mağazalarından indirebilirsiniz. Bunu şuna benzetiyorum, Tuborg'un efes Pilsen'in de Twitter hesaplarını Türkiye'den göremiyoruz. Bazı YouTube kanallarına da devlet erişim engeli koyabiliyor((elbette belirli sebeplerden ötürü maksadım siyaset yapmak değil)). Bu da kanaatimce böyle bir şey.

Annemin Huawei telefonundan modeme bağlanıp Twitter'a girebiliyoruz ama Samsung'larda olmuyor bu da ekstra bilgi :D
 
Son düzenleme:
aynı Türk Telekom modeme bağlı olan masaüstümden problemi yaşıyorum siz de yaşıyorsanız buraya kadar her şey tamam. Huawei tabletim var gene aynı modemde twitter apk'sında böyle bir sorunla karşılaşmıyorum. Bence kasıtlı olan bir şey.
Huawei Tabletim üzerinden twitter apksı ile Turk Telekom altyapısına sahip internetimin modemine bağlanarak rahatlıkla gezinebiliyorum.
Yetkililerin buna açıklaması ne olacak merak ediyorum.
Vpn denedim
Reklam engelleyici denedim
bence cep telefonlarınızda ve diğer cihazlarınızda apk olarak twitter'ı indirerek bu problemi çözebilirsiniz. gerçekten çok sinir bozucu bir durum.
Aynı modeme bağlı PC'de sorun yaşıyorum fakat mobil sorunsuz çalışıyor.
Gerçekten artık bir şeyleri prova etiklerini düşünmeye başladım.
 
Aynı modeme bağlı PC'de sorun yaşıyorum fakat mobil sorunsuz çalışıyor.
Gerçekten artık bir şeyleri prova etiklerini düşünmeye başladım.

Çok çok garip gerçekten hocam. Bakalım neler olacak :D dilerim paronayaklaşmışızdır ve ciddi bir şey yoktur :)
Telefonunuzun modeli nedir? Twitter'ı nereden indirdiniz paylaşır mısınız?
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı