Counter Strike 2 Duyuruldu

Bu arada Smoke trailerını izledim. Ağzım açık kaldı. Bayağı çalışmışlar. Tüylerim diken diken ve heyecanla bekliyorum. Bu yeni sis bombası güncellemesi her şeyi değiştirecek.
 
CS:GO'ya 150 MB'lik bir güncelleme geldi. Güncelleme sonrası kendisine beta testi teklif edilen oldu mu?

Bunun gibi:
Fr2mlfOWcAYDfk0
 
Counter Strike 2

Rekabetçi FPS türünün en büyüklerinden olan Counter Strike: Global Offensive, büyük bir güncelleme alıyor. Gelmesi planlanan büyük Source 2 yeniliği an itibarıyla resmi olarak duyuruldu. Valve’ın Twitter ve YouTube üzerinden yayınladığı tanıtım videolarında, güncelleme sonrasında oyunun Counter Strike 2 olarak adlandırılacağını görüyoruz. […]

Devamı: Counter Strike 2 Duyuruldu
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
Onun yerine TR ye Sunucu getirsinler, Pingler 100 110 120
 
Valorant karşısında biraz olsun savaşmaya mı çalışıyor Valve?
Valorant mı o da kim? Valve bir tarafıyla güler bunu görse.

Source 2 motoruyla Half Life 3 çıkması yok mu? :D

Düşününce mantıklı geldi, Valve, Source motoruna geçince Half Life 2'yi çıkarmıştı. Şimdi sadece CS 2 güncellemesi için mi yeniden bir motor geliştirdiler? Neden yeni bir oyun çıkmasın ki?
Half Life 3 çıkana kadar belki Source 3 motoru çıkar..

Oyunun Windows versiyonu hala DirectX 9 üzerinde çalışıyor, Linux versiyonları yine Vulkan ve OpenGL kullansa da aslında CSGOda minik de bir optimizasyon özürlülüğü var fakat hafif olduğu için çaktırmıyor.
Windows için Vulkan destekli olsa zil takıp oynar insanlar. Vulkan gerçekten dehşet bir şey iki işletim sistemi için de.
Ama Vulkan kullanılırsa bazı ekran kartları oyunu açamayacak, genel olarak DX 10 ve üzeri desteklemeyen ekran kartları Vulkan destekli değil.
 
Ama Vulkan kullanılırsa bazı ekran kartları oyunu açamayacak, genel olarak DX 10 ve üzeri desteklemeyen ekran kartları Vulkan destekli değil.
DX10 ilerisi desteklemeyen hangi kartla CSGO akıcı oynanıyor? Onun dışında OpenGL ve DX de gelir.
 
DX10 ilerisi desteklemeyen hangi kartla CSGO akıcı oynanıyor? Onun dışında OpenGL ve DX de gelir.
Elbette OpenGL veya Vulkan gibi API'ler iyi olur performans açısından, belki Source motorundan ötürü yıllardır süren bir optimizasyon sıkıntısı var. İşte demek istediğim maalesef Fermi öncesi (GTX 500 ve altı) ve AMD GCN öncesi (TeraScale mimarisi ve öncesi örnek olarak) mimarili kartlar Vulkan destekli değil. İlginç olan şey (belki ben ilk defa gördüğümden şaşırdım) bu kartlar aynı zamanda saf DirectX 12 destekli değil. Ki bu kartların sayısı azımsanmayacak kadar fazla sayılır, özellikle bizim ülkemizde low end sistemleri düşünürsek. DirectX 10 üzerisi ile demek istediğim bu kart topluluğuydu yani.
 

Geri
Yukarı