R3cHtPanzerTR
Hectopat
Windows tekele dönüşmesin de.
knk afedersin de sırf daha fazla kazanmak için adaptörsüz telefon satan bir Mafya şirketine asla destek olmam.Windows tekele dönüşmesin de.
Windows'un tekeli herkese yarıyor. En azından para ödemiyoruz fazla. Ben hiç ödemiyorum.Windows tekele dönüşmesin de.
Hocam oyun örnekleri olarak verdiğiniz örnekler, koskaca sektöre büyük hakaret. Sanki diğer yapımları es geçiyor gibi hissetim.Ben yorumları şaşkınlıkla okudum şahsen. M1 MacBook Pro bilgisayarımda LoL, FM, EU4, CK3, HOI4 ve bunun yanında pek çok indie game oynuyorum.
Windows'un tekeli herkese yarıyor. En azından para ödemiyoruz fazla. Ben hiç ödemiyorum.
Hocam oyun örnekleri olarak verdiğiniz örnekler, koskaca sektöre büyük hakaret. Sanki diğer yapımları es geçiyor gibi hissetim.
Yine de Mac almak yada övmek için neden olamaz bu oyunlar. Bu yüzden dedim. Android'de bile açabiliriz meselaParadox oyunları strateji kategorisindeki en iyi oyunlar sayılıyor. FM desen rakibi olmayan bir oyun. LoL’de neticede en çok oynanan MOBA oyunu. Oyun demek sadece AAA büyük yapım oyun demek değil. Indie oyunlardan da çok zevk alıyorum ben Hades gibi, Stardew Valley gibi, Rimworld gibi…
Kanka affedersin de sırf daha fazla kazanmak için adaptörsüz telefon satan bir mafya şirketine asla destek olmam.
Sana Apple al demiyorum ki yazılımcı varsa Pardus kursun falan eğer herkes Windows kullansa o zaman Windows sana o key i 100 değil 1000 dolardan da olsa satar. Üstüne DLC gibi yan ürün de satabilirdi ama tekel değil o yüzden yapamaz.
Yine de Mac almak yada övmek için neden olamaz bu oyunlar. Bu yüzden dedim. Android'de bile açabiliriz mesela
GTA IV bile oynuyolar
Kanser oyuncu kitlelerinin macOS ve Linux sistemlere gelmesine karşıyım, gelmesin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.