Counter-Strike 2 macOS Desteği Sunmuyor

Windows tekele dönüşmesin de.
Windows'un tekeli herkese yarıyor. En azından para ödemiyoruz fazla. Ben hiç ödemiyorum.

Ben yorumları şaşkınlıkla okudum şahsen. M1 MacBook Pro bilgisayarımda LoL, FM, EU4, CK3, HOI4 ve bunun yanında pek çok indie game oynuyorum.
Hocam oyun örnekleri olarak verdiğiniz örnekler, koskaca sektöre büyük hakaret. Sanki diğer yapımları es geçiyor gibi hissetim.

Son düzenleme:
Windows'un tekeli herkese yarıyor. En azından para ödemiyoruz fazla. Ben hiç ödemiyorum.

Hocam oyun örnekleri olarak verdiğiniz örnekler, koskaca sektöre büyük hakaret. Sanki diğer yapımları es geçiyor gibi hissetim.

Paradox oyunları strateji kategorisindeki en iyi oyunlar sayılıyor. FM desen rakibi olmayan bir oyun. LoL’de neticede en çok oynanan MOBA oyunu. Oyun demek sadece AAA büyük yapım oyun demek değil. Indie oyunlardan da çok zevk alıyorum ben Hades gibi, Stardew Valley gibi, Rimworld gibi…

Paradox oyunları strateji kategorisindeki en iyi oyunlar sayılıyor. FM desen rakibi olmayan bir oyun. LoL’de neticede en çok oynanan MOBA oyunu. Oyun demek sadece AAA büyük yapım oyun demek değil. Indie oyunlardan da çok zevk alıyorum ben Hades gibi, Stardew Valley gibi, Rimworld gibi…
Yine de Mac almak yada övmek için neden olamaz bu oyunlar. Bu yüzden dedim. Android'de bile açabiliriz mesela

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

GTA IV bile oynuyolar

Son düzenleme:
Kanka affedersin de sırf daha fazla kazanmak için adaptörsüz telefon satan bir mafya şirketine asla destek olmam.

Sana Apple al demiyorum ki yazılımcı varsa Pardus kursun falan eğer herkes Windows kullansa o zaman Windows sana o key i 100 değil 1000 dolardan da olsa satar. Üstüne DLC gibi yan ürün de satabilirdi ama tekel değil o yüzden yapamaz.

Sana Apple al demiyorum ki yazılımcı varsa Pardus kursun falan eğer herkes Windows kullansa o zaman Windows sana o key i 100 değil 1000 dolardan da olsa satar. Üstüne DLC gibi yan ürün de satabilirdi ama tekel değil o yüzden yapamaz.

Gençlerin yüzde 80'i iPhone isterken gıkın çıkmıyor, şimdi mi aklına geldi kullanıcılar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yine de Mac almak yada övmek için neden olamaz bu oyunlar. Bu yüzden dedim. Android'de bile açabiliriz mesela

GTA IV bile oynuyolar

Mac almak ya da övmek için demedim ki zaten. Bilgisayarın bu tarz oyunları açmak için gücü var ve az da olsa oynayan insan sayısı fazla. Mac kullanıcıları zaten oyun oynamıyor diye desteği kesmek saçma sadece bunu dedim. Yoksa hiçbir Mac kullanıcısı bunları oynayabileyim diye o bilgisayarı almıyor zaten. Ben bu oyunları sayarken gerektirdikleri sistem gücünden ziyade aslında Mac kullanıcıları da olursa pek çok oyunu oynamak istiyor demeye çalışmıştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı