Counter-Strike 2 deneyimi

sedenthal

Picopat
Katılım
17 Ağustos 2022
Mesajlar
130
Oyunu denedim, nefis olmuş. Aşırı akıcı, 128 tickrateden kat kat daha iyi bir tickrate sunuluyor. Zaten grafikler bir 5V5 FPS oyununun ulaşabileceği maksimum seviyede. Ayrıca silah ve vuruş hissiyatı muazzam. Onun dışında bazı yeniliklere gözün alışması lazım. Ben bir eksik göremedim, varsa da zaten şu an betada. Betadan çıkana kadar düzeltilir. Eski CS de Valorant'ı tokatlıyordu zaten ama bu sefer CS mi Valorant mı tartışması tamamen bitmiştir. Bu saatten sonra Valorant'ı savunan da bilgisayarı kötü olduğu için veya CS alamadığı için savunuyordur. Avrupa'da ve Amerika'da bundan sonra Valorant denen oyunun yüzüne bakılmaz.
Valve ekibinin eline sağlık mükemmel iş çıkartmışlar. Valorant da artık bundan sonra tek tük TR'de oynanır onun dışında esamesi duyulmaz.
 
Son düzenleme:
Oyunu denedim, nefis olmuş. Aşırı akıcı, 128 tickrateden kat kat daha iyi bir tickrate sunuluyor. Zaten grafikler bir 5V5 FPS oyununun ulaşabileceği maksimum seviyede. Ayrıca silah ve vuruş hissiyatı muazzam. Onun dışında bazı yeniliklere gözün alışması lazım. Ben bir eksik göremedim, varsa da zaten şu an betada. Betadan çıkana kadar düzeltilir. Eski CS de Valorant tokatlıyordu zaten ama bu sefer CS mi Valorant mu tartışması tamamen bitmiştir. Bu saatten sonra Valorant'yu savunan da bilgisayarı kötü olduğu için veya CS alamadığı için savunuyordur. Avrupa'da ve Amerika'da bundan sonra Valorant denen oyunun yüzüne bakılmaz.
Valve ekibinin eline sağlık mükemmel iş çıkartmışlar. Valorant'ta artık bundan sonra tek tük TR'de oynanır onun dışında esamesi duyulmaz.

Hocam optimizasyon anlamında nasıl? FPS farkı var mı?
 
Açık beta mı yoksa kapalı beta mı ? Ben ulaşamadım oyuna da.

Valorant hiç oynamadım ve pek sevmem ama biraz fazla gömmüşsünüz.
 

Geri
Yukarı