Puff Bar şarja takılınca şarj olmuyor

Pufflarda e sigara ile aynı mantıkta ve normal şartlarda kullan at. Ama günümüz türkiyesinde puff sevdasına alınıp amacı dışında kullanılmaya çalışılıyor.
Sorununuza gelirsek ürünü ne kadar kullandığınızı bilmiyorum ama içinde likit namına bir şey kalmamıştır diye düşünüyorum, pamuk kuruduktan sonra çekmeye çalıştıysanız pamuk kesinlikle yanmıştır. Üstüne uzun uzun zorladıysanız rezidansta yanmıştır. Zaten yanıp kurumaları normal bir durum.

Pamuğun ortaları kuru köşeleri ıslak ve çok sert çekmedim hocam normal çekim yaptım ama 40 dakika sonra puff çekmek istedim gelmedi ama.
 

Dosya Ekleri

  • 20230323_195146.jpg
    20230323_195146.jpg
    74,5 KB · Görüntüleme: 315
Böyle hocam


olabilir hocam
Hocam arka tarafı netlemişsiniz.

Şarj girişi içe kaçtıysa tamiri kolay, benim de başıma gelmişti ben kolayca yapabilmiştim. Üst kapağını çıkardıktan sonra yavaşça çekip mekanizmayı çıkarın. İçindekileri çıkardıktan sonra bir uçlu kalem yardımıyla alt kapağını da ittirerek çıkarın. Şarj girişini gereken yere düzgünce taktıktan sonra cihazın montajını yapabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken şey nefes sensörünü takarken siyah kısmı yukarı bakacak.
 
Son düzenleme:
Merhaba, puff bar şarj olmadığı için şarja taktım. Şarja takarken mavi ışık geliyor sonra mavi ışık yanıp sönüyor ve tamamen mavi ışık gidiyor. 3 saat bekledim ama puff çekilmiyor ne yapacağım?

Puffi bugün aldim. 2 saat önce bitti sarji. Sarja taktim. Senin basina gelen şey geldi. Nasıl hallettin?
 

Geri
Yukarı