Çözüldü Kingston NV2 Sahte mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ozsoy

Hectopat
Katılım
22 Şubat 2021
Mesajlar
70
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba iyi günler, aldığımdan 2 ay sonra öğrendim elime sahte bir SSD satılmış. Tüm belgeleri elimde ve N11 belgeleri de buna dahil. Bunun hakkında herhangi bir suç duyurusunda bulunabiliyor muyum? Reşit yaşımı doldurdum, açıkçası kendimi kandırılmış hissettim ve 700 liramdan oldum. Adını vermeyeceğim ilk harfi D ile başlayan son adı ise m olan isimli bir forum Discord'undan SSD önerisi aldım. Aldığıma bin pişman oldum, SSD'nin sahte olduğunu Recep abinin videosundan öğrendim açıkçası çok mağdurum ve kendimi tekrardan kandırılmış hissetmekteyim. Herhangi bir öneriniz var mıdır? Avukat olan akrabama da bir danışacağım.

1678902941060.png
 
Çözüm
Orijinal ile değişim veya para iadesi olmazsa mutlaka git.

Bu arada CrystalDiskInfo görüntüsü de paylaş.

Abi tıpatıp aynısını yazmışlar ya şaka gibi :D FreeDOS atan abi bir problem yaşamadı gayet her şey düzgün çalışıyordu kurulduğu ilk gün Cyberpunk 2077 yükledim gayet açılıyor ve düzgün çalışıyordu bir problemi yoktu. RDR2 bile oynattı fakat depolama alanı dolmaya yakın olunca bu bilgisayar kısmını açamadı. Hafızamı göremedim dondu resmen. Google tarayıcısında gecikmeler yaşattı ve hızı aşırı yavaşlamaya başladı. Verdiği değerlerin altına düşmeyi başardı. (içine bayağı oyun yükleyerek bunu deneyebilirim) her SSD'de böyle olmaz diye biliyorum çünkü laptopumda Samsung 980 Pro takılıydı onda hiçbir problem yoktu. Hatta alanım dolduğunda bile bu bilgisayar kısmı açılıyordu. (Bu kısımda dediğim bazı sorunlar düzeldi fakat tekrar yaşanırsa başka bir konu açarım.)

Son Düzenleme: Arkadaşlar yeni versiyonu yüklememi söyledi ve yükledim cihazı tanıdı sorun sürümdeymiş. Açıkçası N11'e bu durumu ileteceğim. Firmadan Allah razı olsun. Sorunum çözüldü, Recep abi ve yardım eden tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
HB zaten bu kafayla giderse Amazon'un altında ezilecek.
Amazondaki ürün çeşitliliği arttığı an zaten HB kamyonla geçilmiş gibi oldu, en azından benim gözümde. Bu saatten sonra Cem Yılmaz değil isterlerse Kemal sunalı getirsinler reklama, fiyat yakınsa yine Amazondan alırım.
Fatura ibraz edebilir mi alan biri? Kanıtlı konuşalım da dava edemesinler.
Ben almaya niyetliydim, sonra öğrendim buradan hocam.

@Recep Baltaş hocam bu arkadaş vardı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı