2.5 Ayda TYT netleri artar mı?

siberci013

Picopat
Katılım
25 Aralık 2022
Mesajlar
994
Çözümler
1
Arkadaşlar sorum yukarıda en son denemede 16D 10Y geldi. Hedefim 25-30 net yapmak sizce 2,5 ay gibi bir sürede bu netlere ulaşabilir miyim?
 
Hangi ders için soruyorsun?
 
Evet toplam geldi hocam cidden çok kötüyüm.
Düzenli çalışırsan yapabilirsin. Kendine bir rutin oluştur her gün Türkçe paragraf çözmeye çalış. Konularda ne durumdasın bilmiyorum ama haftada bir kere deneme çöz. Düzenli çalışırsan haftalık olarak bile arttığını görebilirsin zaten.
 
Evet toplam geldi hocam cidden çok kötüyüm.
Hocam sosyal derslerinden 10 net yapsanız, edebiyat dersinde sadece emin olduklarınızı işaretlerseniz oradan da 15-20 net gelir. Şimdiden 30 nete ulaştık bile. Hedefinizi biraz daha yüksek tutun sıkı çalışın zamanınız kısıtlı ama en azından 40-50 netleri görürsünüz gibime geliyor.
 
1 ayda sadece her sabah TYT denemesi atarak 75'den 95'e 20 net kemiksiz arttırdım. Konu eksiği falan yok ama sadece pratik ile. 30 nete rahat çıkarsın, hedefini yükselt bence.
 
Arkadaşlar sorum yukarıda en son denemede 16D 10Y geldi. Hedefim 25-30 net yapmak sizce 2,5 ay gibi bir sürede bu netlere ulaşabilir miyim?

Hocam konu eksikleri ile başlayın okula gitmeyin sabah 11 gibi derse başlayın akşam 11e kadar konu eksiği soru çözümü yapın inanın bana netleriniz çok yükselir 70-80 bile yapılabilir neden olmasın.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı