Commander Nutrition marka kreatin alınır mı?

oguzhanerenk

Femtopat
Katılım
18 Aralık 2022
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Commander Nutrition diye bir marka var fiyatları hoşuma gitti. Sizce marka nasıldır? Kreatin alınır mı bu markadan? 400 TL'ye kadar kreatin önerisi var mı?
 
Bir kaç gün önce fabrikalarını araştırdım fakat bulamadım, markayı yeni gördüğüm için üstünkörü bir araştırma yapmıştım. Şu anda da araştıramam fakat vaktim olduğunda iyice araştıracağım.
 
Birkaç gün önce fabrikalarını araştırdım fakat bulamadım, markayı yeni gördüğüm için üstünkörü bir araştırma yapmıştım. Şu anda da araştıramam fakat vaktim olduğunda iyice araştıracağım.

Kendileri besinburada markasınınmış malzeme kalitesi sorun olmazsa alacağım.
 
Ben olsam fabrika, belgeler ve doğruluklarını araştırmadan almazdım. Aksi taktirde böbreklerinizi yoran, size hiç faydası dokunmayan bir şey çıkabilir.

Besinburada sitesini biraz araştırdım yerleri ankaradaymış ve e ticaret güvenilirlikleri var kayıtları tam. commander nutrition da besinburada üstüne kayıtlı yani güvenilir.
 
Besinburada sitesini biraz araştırdım yerleri ankaradaymış ve e ticaret güvenilirlikleri var kayıtları tam. commander nutrition da besinburada üstüne kayıtlı yani güvenilir.
Ben de bir kontrol edip dönüyim size hocam.

Besinburada sitesini biraz araştırdım yerleri ankaradaymış ve e ticaret güvenilirlikleri var kayıtları tam. Commander Nutrition da besinburada üstüne kayıtlı yani güvenilir.
Ben baktım da yerleri var ama fabrika değil orası. Depo sanırım, 1 daire çünkü ve orada anca merdiven altı üretim olur. Bence arayıp fabrikasını sorun.
 
Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
. Bir tane inceleme videosu çekilmiş.
Ben yaklaşık 15 gündür kullanıyorum memnunum. Proteinini bilemiyorum ama kreatin iş gördü. 2 kg aldım ve hacim arttı üstelik deri çatlağı başladı.
 
Commander nutrition ürünlerini uzun süredir kullanıyorum. Tüm ürünleri çok kaliteli ve firma ürünlerine çok güveniyor. Türkiyede alınabilecek birkaç üst seviye markadan biri bence Commander10 kodu aktif şu an 10% indirim sağlıyor
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı