Arkadaşla oynarken saracak oyun önerisi

Mümkünse 50 TL'nin altında olsun. Chill oyun istiyoruz. Stardew Valley demeyin arkadaşım beğenmedi :)

Şu an fiyatlarından emin olmamakla birlikte Don't Starve Together'ı öneririm, arkadaşlarla oynamak çok sarıyordu fiyatı 35 TL civarlarına yakın. Project Zomboid oyunu var oyunu ben de yeni aldım ve başından kalkamıyorum, arkadaşınla birlikte çok fazla eğlenebileceğine eminim ama oyunları almadan önce araştırmanda fayda var.
 
4.000 saat Rust oynamış birisi olarak söylüyorum, Rust gerçekten çok iyi bir açık dünya oyunudur bence. İsterseniz chill oynayabilirsiniz; çiftçilik, balıkçılık yapabilirsiniz, isterseniz de PvP odaklı oynayabilirsiniz. Yani tamamen özgürsünüz.
 
MMORPG sever misiniz?
Hayır.

Minecraft desem mesela?
Onu oynadık hocam ya.

Rainbow 6, CS:GO, Raft, phashopmobia, Blazing Sails, Valorant, ETS 2, Ready or Not daha istersen yazarim.

Dediklerinizin neredeyse hiçbiri 50 TL altı değil. Ron, Valorant, CS:GO oyunlarını oynadık ve doyduk.

Şu an fiyatlarından emin olmamakla birlikte Don't Starve Together'ı öneririm arkadaşlarla oynamak çok sarıyordu fiyatı 35 TL civarlarına yakın project zombiod oyunu var oyunu bende yeni aldım ve başından kalkamıyorum arkadaşınla birlikte çok fazla eğlenebileceğine eminim ama oyunları almadan önce araştırmanda fayda var.

Project zomboid e ben de bayılıyorum fakat arkadaşıma bir türlü başlatamadım. Sevdiğiniz bir kanalın gameplay videosu varsa atar mısınız? Belki izleyip beğenir.

Arkadaşlar iyi güzel Rust falan yazıyorsunuz da 50 TL altı diye belirttim Rust alacak param olsa keşke.
 

Geri
Yukarı