Arkadaşımla doğum gününde hediye istiyor

Oyala unuttur sinir et onu. Ben de benzer bir şey yaşamıştım her gün bütün sınıftan tek tek hediye dilenen bir kız vardı ona ayakkabı bağcığı alayım dedim biraz trip yaptı doğum gününde de ben başka gün zannediyordum dedim kurtuldum.
 
Hiçbiri net bir cevap değil. Hatta bazılarınız dalga bile geçmiş adamakıllı cevap verecek yok mu?

Haklısın da sabahtan akşama kadar başımı şişiriyor bıktım ve bir hıyarlık yaptım başımdan gitmesi için tamam alırım falan dedim gitti sadece böyle dediğimde gidiyor yok almayacağım dediğimde duygu sömürüsü yapiyor arada kaldım.

Dalga geçerim tabii hocam sen adama ''cehenneme kadar yolun var seni görmek istemiyorum'' diyememişsin sağda solda cevap arıyorsun kendine azıcık saygın varsa sevmediğin insanlara "seni istemiyorum!" diyebil.
 
Ne deseniz haklısıniz aynı sınıftayız 1 sıra önümde oturuyor şimdi irtibati kessem arkadaş çevremde beni kötüleyecek biliyorum onun huyunu.

Düştüğüm hale bak 😂
 
Kendisini hiç sevmem, yarın doğum günü kaç gündür bana hediye aldın mı diye başımı şişiriyor. Ben almak istemiyorum ama onu da kırmak istemiyorum. Elimde bir şey var onu çok istiyor hediye et diyor ama benim için önemi büyük. Bana yardımcı olun.
Bu cidden çok zor bir durum yani kesinlikle Forum'da konu açmanız gerekiyor Tanrı yardımcınız olsun. (!)
Hiçbiri net bir cevap değil. Hatta bazılarınız dalga bile geçmiş adamakıllı cevap verecek yok mu?
Almayın hocam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı