Banka/Kart Nays ile YouTube Premium'da %50 iade alma

TouchMyFlow

Hectopat
Katılım
31 Temmuz 2021
Mesajlar
1.594
Çözümler
8
Dijital platformlarda %50 hediye para kampanyasına YouTube dahil değil fakat müşteri temsilcisi ile yaptığım görüşmeler sonucu talep açarak bu indirimden yararlanabileceğimizi öğrendim. Kampanya detaylarına uygulama üzerinden değil de siteden ulaşabildiğimiz için emin olmak adına müşteri temsilcisine bağlandım. İlk görüştüğüm kişi YouTube kampanyaya dahil ikinci görüştüğüm kişi dahil değil dedi. Üçüncü ve daha bilgili bir müşteri temsilcisi ile görüştüğüm zaman detayları öğrendim. Yıllık 300TL olan paketi 200TL'ye aylık 30TL olan paketi 15TL'ye alabiliyoruz. Aylık maksimum 100TL alabileceğimiz için yıllık paket alımlarında aylık paket alımına göre toplam 20TL daha fazla ödüyoruz fakat her ay müşteri temsilcisine bildirmekle veya zamlanacak mı diye düşünmemize gerek kalmaz en azından. Aile paketi kullanan var mıdır bilmiyorum fakat 60TL olan paket 30TL'ye geliyor yine aynı şekilde. Tosla'da 15TL Papara'da 10TL aylık iade olduğu için Nays her şekilde daha mantıklı. Müşteri temsilcisi ile olan konuşmalarımı da ekliyorum. Merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz.
 

Dosya Ekleri

  • IMG_5489.jpeg
    IMG_5489.jpeg
    215 KB · Görüntüleme: 1.089
  • IMG_5490.jpeg
    IMG_5490.jpeg
    84,6 KB · Görüntüleme: 899
Hocam geçenlerde bende Nays üzerinden aldım Premium ama iade edilmedi ne yapmam gerekir.

Normalde dahil değil YouTube. Nays müşteri temsilcisinin dediği cevaba göre para kesildikten sonra 3 iş günü içerisinde gelmezse eğer yazabilirsiniz. Bir deneyin şansınızı normalde almadan önce söylerseniz talep açarlar bir sıkıntı olmaz o zaman.

Kesin bunu da iptal ederler. Tutan ne varsa en geç 2 hafta sonra iptal oluyor.

Yıllık alarak bu risklerin önüne geçebilirsiniz. Hem zam korkusu olmaz hem kampanya bitecek mi diye düşünmezsiniz.
 
Son düzenleme:
Kullanıcı deneyimleri aktarmak istiyorum. Nays iş bankasına ait alt bir uygulamadır. Henüz fiziksel bir kartları yok. Aynı sanal kart kurmuş gibi bilgileri uygulama üzerinden alıyorsunuz. Güvenilirlik konusunda süpheniz olmasın. Fiziksel kartının olmayışını sürekli değişen CVC kodu ile güzel desteklemişler. Güvenlik konusunda endişeniz olmuyor. Fakat uygulama henüz yeni ve belli ki çok bir bütçe ayrılmamış. Bunu dememin sebebi ödemelerin düzenli şekilde yatmayıp uğraştırmasıdır. Ben şuanda Youtube Aile paketi ve Netflix 4K paketini kullanıyorum. Aşağı yukarı bu ikisinden kazanılan tutar 100 TL oluyor. Yani kampanya sınırlarında ödeme alabiliyor olmam lazım. Gelin görün ödemeler devamlı olarak aksıyor. Uygulama üzerinden müşteri temsilcisi ile görüşerek kayıt açtırıyorum. 3-4 güne iadem yatıyor. Toplamda 7 güne yakın beklemiş oluyorum. Ücretim yatıyor fakat uğraştırıyor. Müşteri temsilcisine uygulama üzerinden yazılı şekilde ulaşabiliyorsunuz. Eğer siz, böyle şey benim için problem değil diyebiliyorsanız, aldığım paraya bakarım derseniz bu uygulama şuanda gördüğüm en avantajlı kartlardan birisi.
 
Kullanıcı deneyimleri aktarmak istiyorum. Nays İş Bankası'na ait alt bir uygulamadır. Henüz fiziksel bir kartları yok. Aynı sanal kart kurmuş gibi bilgileri uygulama üzerinden alıyorsunuz. Güvenilirlik konusunda süpheniz olmasın. Fiziksel kartının olmayışını sürekli değişen CVC kodu ile güzel desteklemişler. Güvenlik konusunda endişeniz olmuyor. Fakat uygulama henüz yeni ve belli ki çok bir bütçe ayrılmamış. Bunu dememin sebebi ödemelerin düzenli şekilde yatmayıp uğraştırmasıdır. Ben şu anda YouTube aile paketi ve Netflix 4K paketini kullanıyorum. Aşağı yukarı bu ikisinden kazanılan tutar 100 TL oluyor. Yani kampanya sınırlarında ödeme alabiliyor olmam lazım. Gelin görün ödemeler devamlı olarak aksıyor. Uygulama üzerinden müşteri temsilcisi ile görüşerek kayıt açtırıyorum. 3-4 güne iadem yatıyor. Toplamda 7 güne yakın beklemiş oluyorum. Ücretim yatıyor fakat uğraştırıyor. Müşteri temsilcisine uygulama üzerinden yazılı şekilde ulaşabiliyorsunuz. Eğer siz, böyle şey benim için problem değil diyebiliyorsanız, aldığım paraya bakarım derseniz bu uygulama şu anda gördüğüm en avantajlı kartlardan birisi.

YouTube için her ay bildirmeniz gerekiyor zaten. Normalde kampanya kapsamına dahil değil fakat bu şekilde başvurarak iade alınabiliyor.
 
Konu Nays eleştirme konusuna dönsün istemem tabi ki ama ben her harcamada müşteri temsilcisine bağlanmam gerekmesinden bıktım. Güya 3 gün içerisinde ödüyorlar, 9 günden önce gelen iadem yok. Atm'den para yatıramıyorum, her defasında hata veriyor. Müşteri temsilcilerinin yarısı Nays özelliklerinden bihaber, iş bankası personeli daha da beter. Bu uygulamayı kim yönetiyor, işletiyor bilmiyorum ama üzerine düşülmediği bariz belli, saldım çayıra Mevla'm kayıra gidiyor.
 
Konu Nays eleştirme konusuna dönsün istemem tabii ki ama ben her harcamada müşteri temsilcisine bağlanmam gerekmesinden bıktım. Güya 3 gün içerisinde ödüyorlar, 9 günden önce gelen iadem yok. ATM'den para yatıramıyorum, her defasında hata veriyor. Müşteri temsilcilerinin yarısı Nays özelliklerinden bihaber, İş Bankası personeli daha da beter. Bu uygulamayı kim yönetiyor, işletiyor bilmiyorum ama üzerine düşülmediği bariz belli, saldım çayıra meblağ'm kayıra gidiyor.

Müşteri temsilcilerinin birbirinden haberi yok bu konuda haklısınız. Fakat cashback için bir kere bile desteğe bağlanmadım hep zamanında geldi benim. YouTube listede olmamasına rağmen yine de yaptıklarını söylüyorlar ayda bir kere bağlanmak katlanılabilir bir şey. Ya da 20 lira fazla verip direkt 1 yıl alınır uğraşılmaz bile.
 
Müşteri temsilcilerinin birbirinden haberi yok bu konuda haklısınız. Fakat cashback için bir kere bile desteğe bağlanmadım hep zamanında geldi benim. YouTube listede olmamasına rağmen yine de yaptıklarını söylüyorlar ayda bir kere bağlanmak katlanılabilir bir şey. Ya da 20 lira fazla verip direkt 1 yıl alınır uğraşılmaz bile.
Yıllık nasıl aldınız?
 
Papara daha mantıklı geliyor.
 

Geri
Yukarı