Telefon Internetiyle Oyun Oynamak

Berke Civan

Kilopat
Katılım
16 Ocak 2015
Mesajlar
100
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Mühendis, Girişimci
Yazlıkta internetimiz olmadığı için telefonumu bilgisayarıma kabloyla bağlayarak oyun oynamak istiyorum. Ancak bu şekilde oynarken çok yüksek ping değerleri görüyorum. Bu pingi nasıl düşürebilirim?
 
Ben ping sorunsuz 3g görmedim . Online oyunlar için 3g uygun değil . Bir ara pes 15 oynuyordum kopup duruyordu ve pink yüksekti .
 
Okuduklarıma göre 4g ile bu gecikme süreleri minimuma indirildi . Birde 3g modem ile denemek lazım onda bu sıkıntı yaşanmayabilir ama telefonda ben ne yaptıysam pingi düşüremedim 3g iken .
 
Turkcell ile ilgili bilgim yok ama tahminimce daha hızlı olacaktır. Fakat Türk Telekom Yeni gelenlere 8 GB 1000 SMS 1000 DK 29 TL'ye veriyor bence bu tarifeye geçmelisin.
Türk Telekom bulunduğum yerde çok çekmiyor. Çekse de az çekiyor bu nedenle geçmeyi düşünmüyorum ama o paket çok hoş açıkçası.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı