18 yaşından sonra boy uzar mı?

Neler yaptın bu süreç boyunca? 1 ay sonra 18'e gireceğim ve 1.72-73 falanım. Şöyle de bir durum var, 1.73üm ama 1.75-77 diyen arkadaşlarla da aynı boydayım, hoş.
1.70 boyum galiba 169 çıktığım oluyor 171 olduğum oluyor ölçemiyorum nedense. Ayrıca uzun zamandır spor, program vs yapmıyorum 1 haftadır yeni programa başladım onu uyguluyorum 1 sene daha uygulayacağım daha sonra zaten durmuş olacak belkide durmuştur ama yine de uygulayacağım belki uzarız

Metre vucudu dovru olcmez 2 8 cm arasi yanlış gösteriyor diyorlardı internette arastir istersen.
bunu diyen kişiyi biliyorum aynı videoyu izledik ama ortalama olarak doğru ölçer birkaç yerde tartıl zaten doğru ölçtüğünü anlarsın
 
1.70 boyum galiba 169 çıktığım oluyor 171 olduğum oluyor ölçemiyorum nedense. Ayrıca uzun zamandır spor, program vs yapmıyorum 1 haftadır yeni programa başladım onu uyguluyorum 1 sene daha uygulayacağım daha sonra zaten durmuş olacak belki de durmuştur ama yine de uygulayacağım belki uzarız.

Bunu diyen kişiyi biliyorum aynı videoyu izledik ama ortalama olarak doğru ölçer birkaç yerde tartıl zaten doğru ölçtüğünü anlarsın.

Uzadın mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı