CS:GO'da kendilerine hiç hile gelmeyen kitle

Siz hile gelmediğini mi zannediyorsunuz. Artık adamlar hile kullanımında bile ustalaştılar. Öyle eskisi gibi kimse duvar izleyip smoke içindeki adamı vurmuyor. Sizin orada olduğu infonuzu almaları yeterli. Pro ligde hile kullanıldı sizce karşınıza gelmiyor olabilir mi? Sadece daha dikkatli kullanılıyor.
 
Siz hile gelmediğini mi zannediyorsunuz. Artık adamlar hile kullanımında bile ustalaştılar. Öyle eskisi gibi kimse duvar izleyip smoke içindeki adamı vurmuyor. Sizin orada olduğu infonuzu almaları yeterli. Pro ligde hile kullanıldı sizce karşınıza gelmiyor olabilir mi? Sadece daha dikkatli kullanılıyor.
Bunu yapan adamın beyni olmadığı için durum yine eşitlenmiş oluyor
 
Oyun çıkalı yıllar oldu, oyuncular artık nereden ne çıkabileceğini bilerek cross koyuyor çok uzatmadan herkes uzmanlaştı yani oyunda ama sen her öldüğün kişiye hile muamelesi yaparsan gelişemezsin ve keyifte alamazsın. 100-200 saatlik hesaplar genellikle rütbe kasıp hesap alıp satan kişiler olabiliyor bunu da unutmayın.

Hile gelmiyor diyen farkında bile olmamıştır. Bu oyun büyük bir hile çöplüğü oyuncuların belki yarısı legit hilelerle belli etmeden oynuyor. Arkadaşla geçen sene sardırmıştık keleş rütbesine kadar her şey normaldi keleş rütbesinde insan üstü vuruşlar şüpheli hareketler falan başladı. Çift keleşe kadar zorladık ama 3 maçın biri mutlaka karşıya şüpheli hareketler ve vuruşlar yapan bir tip geliyordu. Ben bu oyuna bir de 2015 yılında sardırıp 2017'ye kadar 2500 saat falan oynayıp global eloda salmıştım. Global elosunda görmediğim vuruşları keleş elosunda şüpheli hareketler eşliğinde görüyorum ya hile ya da psikopatlık derecesinde insan üstü oynayanlar var başka açıklaması yok. Keleş elosunda da ne kadar insan üstü oynanacaksa artık.
Ayrıca yabancıların çoğu MM kasmıyor zaten genellikle FACEIT'te maçlara giriyorlar bu maçların seviyesi MM'in çok çok üstü zaten. Böyleleri arada sırada MM girdiği zaman rütbeleri tamda bu seviyelerde oluyor kendimden biliyorum, global kasmanın mantığı yok oyunda.
 
Son düzenleme:
2016'dan beri oynuyorum, hiç hile görmedim desem abartmış olmam. 1 kez office haritasında mevlana görmüştüm 2017'lerde.
 
Hesapta 6400 saat civarı var, yaklaşık 8 yıldır oynuyorum, tabii arada bıraktığım dönemler oldu. İlk zamanlarda hiç hile ile karşılaşmıyordum. 2019 civarlarında oyuna tekrar başlayınca 5 maçta 4 hile geldi ve silmiştim oyunu. Geçen sene tekrar başladım ve hiç hileye denk gelmedim o dönemden beri. Şans işi sanırım.
 
Hep görüyorum "oyunum seçkin, uzun zamandır hile gelmiyor.", "hesabım seçkin, hile gelmiyor bana." gibi mesajlar görüyorum forumda. Çok merak ediyorum, acaba sizin yapıp da bizim yapmadığımız bir şey mi var da bana hile geliyor bu kadar?

Evet, hesabım seçkin. 1500 saatim var, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 5 yıllık tecrübe jetonu, sadakat rozeti gibi madalyalarım var. Steam hesabım 5 yıllık ve 27 level bir şeydi.

Ama nedense karsıma 1 yıllık hesabı olan, madalyası olmayan, oynanış saati henüz 3 basamaklı sayılara erişememiş kişiler geliyor ve çok da şüpheli oynuyorlar. Bir oyunda bu kadar smurf de olamaz.

Tek basıma MG2'ye çıkmıştım daha öncesinde. Arkadaşlarımla oynaya oynaya Nova 2'ye düştüm, şu an Nova'dan cıkamıyorum.
Mg ve Nova kitlesi her yediği yalanda karşıya hile dedikleri için böyle bir durum söz konusu.
 
Solo girdiğim zaman örnek verecek olursam kabaca 10 maç içinde nadiren 1 hile geliyor random karşıya ya da benim takımıma. Lakin seçkin hesapta olsa, güven faktörü iyide olsa birileri ile birlikte girdiğim zaman bu 10 maç içinde nadiren değil, istinasız en kötü 5 oyunda karşıya hile geliyor. Valve CS2 için geliştirilmiş bir koruma sistemi getirecek bakalım umarım işe yarar, en azından şu an ki kadar olmasına engel olur diye düşünüyorum. Bir de CS2 oyunu pahalanacak bence, bundan dolayı hile kullanmak isteyenler zorlanacak. Çok ahmakca bir şey ama. Ben Globalden rank düşürmek için çabaladım, şimdi LEM rank xD Eğlenmek için giriyorum arkadaşlarımla birlikte, ama karşıda LEM rank'ını kaybetmemek için hile kullanan sığırlar oluyor. Komik gerçekten bir insanın bu kadar ezikliğe gereksinim duyması. Geçen gün karşımızda maç sonu 45 vuran elaman ben gözünün önünde kendi 2 takım arkadaşını vurmama rağmen o dönüp arkadan geleceğimi kontrol ediyor. İşte 3 IQ hile tripleri, belli etmemek için bilmesi gerekeni bile bilmiyormuş gibi davranıyor. Yayıncı arkadaşımla birlikte demoyu açtık yayında izledik hep birlikte, bol bol eğlendik. Oynamasını bilmiyorsan zorlamanın anlamı yok. Rank için değilde keyif için de giriyorsa bir insan bu şeylere gereksinim hiçbir şekilde duymamalı. Rezalet CS:GO kitlesi. Geçen günde lobiden maç arama yaptım 2 Supreme 2 Global lobi beni çekti. Karşı takımda smurf takılan tipler, 2.5k 3k elo FACEIT oyuncuları. Bizimkiler karşı takım oyuncuları için kendi aralarında mikrafon açıp küfür etmekten başka bir şey bilmiyor. Bunlar oyunu öğrenmek için girmiyor, barbarlar, bir futbol takımında holiganlar bile daha anlayışa sahiptir o kadar diyorum.
 
Hocam 1500 saatiniz varsa nova iseniz karşıdakilerin hile olduğunu pek sanmıyorum sizle alakalı bir durum bir de bende hep şey görüyorum vuramayınca hile diyenler tanıdık geldimi.
La havle vela kuvvete. Kardesim bir önceki cümleyi oku bak orada demisim tek basıma babalar gibi MG2'ye cıkmısım. Hileler ve smurfler oyundan sogutmasa emin ol MG2'den de yukarıya cıkacaktım. Her mac skor tablosunda üstte oluyordum. Takımı kavgadan uzak tutmaya calısırdım, 3-5 smoke molotof bilirdim, yeri gelince site acardım yeri gelince lurker oynar karsı takımın zaaflarına oynardım.

Cok bilmis gibi konusuyorsunuz üstüne üstlük bir de okudugunuzu anlamıyorsunuz. Silver arkadaslarımla girdigim icin rank düstüm diyorum anlamıyor musunuz?

Güven faktörünün ne durumda olduğunu biliyor musun?
İyi durumda olması lazım. Toxiclik falan yaptıgım yok kimseye düzgün kitlerle eslestirilmem lazım.
 

Geri
Yukarı