45.000 ₺ PC toplama

Bütçe
45000
Biraz geçti ama işlemci ile nays kampanyası, PSU ile de MSI cashback kampanyası kullanılabilir.


Sistemde monitör yok. Bütçesi de anca yetiyor o parçalara. Monitör dahil bir sistem istiyor.
Teşekkür ederim hocam dikkate alacağım önerinizi, çok sağolun.
 
Bunlar 37.6K tutuyor.

Bu sistem düşünülebilir.
 
İkinci el sistem istemiyorum zaten, sıfırdan kasa toplamak istemiştim konu yanlış mı anlaşıldı acaba. İleriye dönük olarak düşünüyorum öğrenciyim, elime bir daha toplu para geçmeyebilir o yüzden dizebildiğimin en iyisini dizmek istedim.
Üstteki arkadaş ikinci el attığı için uyarayım dedim. Toplu para geçmişken en iyisini yapıyorsunuz. Şimdiden hayırlı olsun.
 
Öneriniz için teşekkürler, 7600 yerine 7600X neden tercih etmediğinizi merak ettim. Performansları benzer, fiyatları da aşağı yukarı aynı ve anladığım kadarıyla 7600X bir tık daha iyi performans veriyor. Özel bir sebebi var mı?

Bazen 7600X'te ısınma sorunu yaşanabiliyor o yüzden 7600 attım.
 
Hocam peki sizce darboğaz yapma ihtimali nedir? Eğer yaparsa da ne ciddiyette olur? Bir siteden bazı CPU GPU kombolarına bakıyordum da 2K çözünürlükte bile %30'luk bir darboğaz gösteriyor. Ne kadar doğrudur bilemiyorum tabii

2K da bir sorun olmaz o siteler yalan bilgi veriyor.
 
Selam. Bu ay sonuna doğru 45.000 ₺ bütçeyle monitör dahil bir sistem toplamak istiyorum, genel olarak FPS türü oyunlar oynasam da triple a oyunları da oynuyorum. İlk düşüncem 4070 Ti üzerinden gitmekti fakat paramın yetmeyeceğinden endişeliyim, dürüst olmak gerekirse sistem toplama konusunda çok bilgili de değilim bu yüzden tavsiyelerinize açığım. Bilgisayar sadece oyun ve günlük işler amacıyla kullanılacaktır, render edit vs yapma gibi bir niyetim yok. Şimdiden teşekkür ederim.

İyi oyunlar için 15-20k bile yeterli bu arada. Ultra'da bile oynatır çoğu oyunu
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı