45.000 TL'ye PC toplama

PC parçaları hakkında nasıl bu kadar bilgili olabilirim önereceğin YouTube videosu kanalı falan varmı?
Ve bu forumda takıl sık sık, konuları takip et.

Dostum mesela ben yine 50 kya PC toplamak istiyorum ve bunun için seni ve PC'den anlayan herhangi birini buldum ikinizde toplayacaksınız, ikinizinde topladığı PC aynı olması gerekmiyor mu çünkü bütçe 50 bin ve 50 bine en iyi Gaming PC toplayacaksınız.

Chat GPT mi sanıyon bizi kanka tabii hatalar olabilir herkes en iyisini bilmiyor birden fazla kişi'ye sor en iyisini al işte

Chat GPT mi sanıyon bizi kanka tabii hatalar olabilir herkes en iyisini bilmiyor birden fazla kişi'ye sor en iyisini al işte
seni yapay zeka sanmıyorum kanka sadece meraktan sordum, tamamen farklimi olur yoksa baya benzermi olur diye

seni yapay zeka sanmıyorum kanka sadece meraktan sordum, tamamen farklimi olur yoksa baya benzermi olur diye

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı