R5 5600 RTX 3080 sistem nasıl?

Hatironn

Kilopat
Katılım
19 Ağustos 2019
Mesajlar
744
Arkadaşlar 1 ay kadar önce bir sistem topladım, sizce nasıldır eksikleri nelerdir?

AMD Ryzen 5 5600 sıfır alındı.

ASUS TUF RTX 3080 ikinci el.

Corsair Vengeance 2x8 3200MHz RAM ikinci el.

ASUS B450M-K II sıfır.

Corsair Spec Delta RGB kasa ve VS650 PSU.

WD Blue 500GB HDD ve Kingston 240GB SSD.

Arkadaşlar sistem bu şekilde. Depolama az ama onu halledeceğim birkaç güne. Depolama hariç sorun var mı sizce? Kendim bir grubumuz var bir oyun yapmaya çalışıyoruz, önceden laptop ile çalışıyordum şimdi bununla. Ayrıca Twitch de amatör yayınlar yapıyorum (yeni başladım ) bunlar için sizce yeterli mi, eklemek gereken bir şey var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyat önemli. Anakart B550M alınabilirdi, 4 RAM slotu + 2 SSD slotu ile daha geleceğe dönük olurdu. Ayrıca ekran kartını ne kadara aldınız bilmiyorum ama ben olsam ikinci el RX 6900 XT tercih ederdim. Gerçi oyun yapıyorum diyorsunuz NVIDIA sanırım üretkenlik performansında daha önde.
 
PSU bana az geldi. Anakart biraz daha yüksek olsa iyi olurdu. Artık M.2'ye geçmek lazım; HDD, SSD gibi şeylerle uğraşmamak lazım. İşlemci ile 4K ve 2K'da darboğaz yapabilir. Ekran kartından kısıp diğer parçalar yükseltilse daha iyi olurdu.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı