Xubuntu'dan daha hafif işletim sistemleri denedim aslında fakat her türlü internet tarayıcıları kasıyor.Xubuntu kurun bence. XP bile kasıyorsa yapacak bir şey yok.
Çok hafif modlu bir Android sürümü var mı bildiğiniz? Öyle denesem.
Xubuntu'dan daha hafif işletim sistemleri denedim aslında fakat her türlü internet tarayıcıları kasıyor.Xubuntu kurun bence. XP bile kasıyorsa yapacak bir şey yok.
Xubuntu'dan daha hafif işletim sistemleri denedim aslında fakat her türlü internet tarayıcıları kasıyor.
Çok hafif modlu bir Android sürümü var mı bildiğiniz? Öyle denesem.
Android x86'nın 4.4 sürümünü ve 5.1 sürümünü kullandım onda ağlar gözükmüyordu, 7.1 sürümünde ise ağlar gözüküyor ama kasmalar olmuştu.Eskı tabletler için kullanılan sürümlere bakabılırsınız.
Release 6.0-r3 | Android-x86 deneyebılırsınAndroid x86'nın 4.4 sürümünü ve 5.1 sürümünü kullandım onda ağlar gözükmüyordu, 7.1 sürümünde ise ağlar gözüküyor ama kasmalar olmuştu.
Onda ise açılışta tGRUB ekranında kalıyor.Release 6.0-r3 | Android-x86 deneyebılırsın
Onda ise açılışta tgrub ekranında kalıyor.
Evet dediğin doğru fakat 6.0 sürümü tGRUB yazısında kalıyor, 7.1 kasıyor.Wi-Fi 5.5 sürüm altında sorun baş gösteriyor diye biliyorum 5.5 altına düşmeden digerlerini deneyebilirsin.
Evet dediğin doğru fakat 6.0 sürümü tgrub yazısında kalıyor, 7.1 kasıyor.
Yardımlarınız için teşekkür ederim yapacak bir şey yok gibi bu bilgisayara.
Ubuntu'dan daha hafif işletim sistemleri kullandım ama yine tarayıcılar kastı.Ubuntu'da kasacağını düşünmüyorum Ubuntu denediniz mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.