AKK 2 Katına Çıkıyor

Arkadaşlar merhaba. Bu sabah saat 10 sıralarında 444 0 375 telefon numarasından aradılar. Şuan kullandığım 16 MBPS 50 GB AKK olan tarifemin fiyatı aynı kalıp kotayı 100 GB yapacaklarını söylediler. Şuan hala 50 GB olarak gözükmekte. Ama değişeceğini umuyorum. Bir daha ki ay bakacağız :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@JaroxJamaica Hocam bizde TürkNet'e geçmeyi planlıyoruz. İlk olarak Vodofone'un 64 mbps 240 GB AKK'li olanı alacaktık ama aradığımızda yeni kayıt yaptıranlara yaptıklarını söylediler ve TürkNet 32 mbps 150 GB AKK'li internetini bulduk. Nasıldır bu kampanya siz memnun musunuz?
 
@JaroxJamaica hocam benimde taahhüt bitti bende Türknet'e geçmeyi düşünüyorum. Elimde Superonline'ın vermiş olduğu Huawei HG658 V2 modem var taahhüt bittiği için bu modemi geri götürmek zorundamıyım? Bunun dışında Türknet modem veriyor mu acaba? Birde bu ay fatura 95 lira geldi taahhüt bittiğinden mi acaba?
 
Sözleşme dolduğunda normal fiyata döner ücret. O, 59 TL denilen ücret sözleşme bedeli olarak aldığınız ücret. Sözleşme dolduğunda fiyat uçar çoğu firmada. Sözleşme boyunca faturanıza modemin fiyatı yansımış olması lazım ama bunun için en sağlıklı bilgiyi ISS'nı arayarak öğrenebilirsiniz.
TürkNet modem vermiyor sanırım. Ben üye olduğumda modem ihtiyacımın olup olmadığını sormadılar bana. Ben sözleşme verdim TürkNet'e. Artık sözleşme vermeden üyesi olabiliyorsunuz. 150 GB AKK, belirli bir miktar bedava konuşma, sözleşme yok. TürkNet'in satış politikası şu an bu.
Detaylı bilgi için:
TurkNet’te herşey olması gerektiği gibi.
Şimdi konuştum, modem vermiyorlar. VDSL2 bir modeme sahip olmanız gerekiyor.
 
Son düzenleme:
Superonline'ın vermiş olduğu modem VDSL2 destekliyor. Bu arada oturduğum bölgede VDSL2 yok diye biliyorum. En son Türk Telekom'un altyapısından sorguladığımda Hipernet destekliyor yazıyordu şimdi bulunduğum bölgeyle ilgili bilgiye ulaşılamıyor yazıyor. Gerçekten Türknet'e geçmek istiyorum VDSL2 destekliyorsa hemen geçeceğim.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı