LoL düşük eloda iş yapacak SUP önerisi

larenno

Hectopat
Katılım
20 Mart 2023
Mesajlar
1.045
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Düşük eloda SUP oynamak istiyorum. ADC maindim ama sürekli farm yapmaktan ve korumayan SUP'lardan dolayı tek yemekten bıktım. Artık sadece map kontrolü ve koridor kazandırıp latede takıma faydalı olmak istiyorum. Bunları sağlayacak SUP önerisi olan var mı?
 
Düşük eloda support oynarak çıkmanız çok zor, takımınızın iyi olması gerekiyor. Eğer duonuz var ise alt koridorda Vayne-Lulu, Samira-Pyke, Twitch-Lulu gibi şampiyonlar alıp oyunu taşımayı deneyebilirsiniz.
 
Lux, Soraka, Brand, Morgana, Zyra gibi karakter, hem oynanış olarak çok kolay, hem de oyun bozuk destek karakteridir.

Düşük eloda çok iyi iş görür.
Misal Lux ile dağlara taşlara Q, W, E, R yeteneğin atsan tutuyor. O an görmüyorsun ya mesela at bir şey tutuyor. Ayrıca bekleme süreleri çok düşük, yetenek hasar çok yüksek, yetenek etkisi çok yüksek ve full stun karakteri
 
Düşük elolarda Nautilus, Thresh, Blitzcrank, Leona ya da Rakan gibi ilk hamleyi yapıp fight başlatan karakterler çok etkili oluyor.
 
Nautilus, Leona, Thresh, Alistar, Xerath, Zyra, Lux ve Morgana. Düşük eloda adamlar dodge vs atamadığı için bu karakterlerle kolaylıkla öne geçebilirsin.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı